IQ optimizer güvenilir mi?

airneas41

Decapat
Daha fazla  
Böyle bir yazılım gördüm ve FPS artırdığını iddia ediyor. Acaba deneyen biri var mı, güvenli mi?

FPS arttırma adı altında kolpa sıkıyorlar katkısı bilgisayarın masaüstü wallpaperini siyah yapıp FPS attırdığına inanmak gibi.

Bugün İnstagram'da reklam olarak gördüm. Sözde 110 FPS'den 300 FPS yapıyormuş diye bol keseden sallıyor. Bu sallamaları bile güvenmemek için bir neden.

Bugün Instagram'da reklam olarak gördüm. Sözde 110 FPS'den 300 FPS yapıyormuş diye bol keseden sallıyor. Bu sallamaları bile güvenmemek için bir neden.

Bir sürü var bir de onun gibi kopya FPS arttırdığını iddia eden program.

Benim bildiğim VTRL var güvenilir bir laptoptan oynadığım için %20 FPS artışı oldu.

Vallahi kral ben Razer Cortex'le hone kullanıyorum ikisi de çok iyi hone türkiyedede yavaş yavaş yayılmaya başladı birkaç youtubera sponsor oldu Türkçe desteği var hatta ben adminiyle konuşmuştum bayağı optimizasyon var oyunayarları filan veya işte junk cleaner driver indirme sistemde yer kaplayan dosyaları otomatik silme gibi şeylere sahip. işe yarar güvenilir bir uygulama. Razer Cortex de iyi bayağı o da oyunları vs. optimize ediyor oyuna girdiğinde RAM boostluyor kendine özel güç planı var ekstradan optimizasyonlar yapıyorsun bu ikisini kullanabilirsin bayağı kullanışlılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı