Steam IRacing Arcade Çıkış Yaptı!

CyHaN_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Oyun 12.49 dolardan çıkış yaptı. Demo versiyonunu oynadım. İlk olarak 1 harita ve 1 araba sunuyor demo versiyonunda o yüzden tam inceleme yazmasam da oyunda tuş ataması bile yok. Bir de arabalar absürt derecede Arcade olmuş. Çok az daha gerçekçilik eklenseydi iyi olurmuş. Az sonra full sürümünü alabilirim, belki o zaman inceleme yapabilirim.

Buyurun link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🇹🇷 Dil seçeneği yok
💵 12.49 USD
⬇️ 1-4GB arası

Keşke bir an önce Carx Drift Racing Online 2 de çıksa. 300 saat gömdüm o oyuna. En kısa sürede çıkar umarım.

Hocam siz MİT misiniz 😂 harbiden de yarış oyunlarını ayrı bir severim... Bende arkadaş ekli misiniz acaba? Malum 302 arkadaş ekli bende de :D

@TogimelonH24 hocam bende ekli hocam. :D

Hocam siz Mit misiniz 😂 Harbiden de yarış oyunlarını ayrı bir severim... Bende arkadaş ekli misiniz acaba? Malum 302 arkadaş ekli bende de :D
Mit değilim ama buradaki tek Mit @Hallelujah_0 'dır. Benim Gizli Steam Hesabımı bulup ekledi. 😎

Bu arada sürekli yarış oyunu takip ediyorsun. :D Paylaşımların bu yöndeydi.

Screenshot_20260303-210335.jpg

Logo tasarımında perspektifi ayarlayamamışlar, o yüzden bebek yarışçı gibi duruyor 😄. Ay çen büyüdüğünde yarışçı mı oldun.

Keşke bir an önce Carx Drift Racing Online 2 de çıksa. 300 saat gömdüm o oyuna. En kısa sürede çıkar umarım.
Cidden o oyuna da ihtiyacımız var. Mobilde 3. oyunu bile çıktı biz PC'de 2. oyununu bekliyoruz :D

Eki Görüntüle 2669985
Logo tasarımında perspektifi ayarlayamamışlar, o yüzden bebek yarışçı gibi duruyor 😄. Ay çen büyüdüğünde yarışçı mı oldun.
Little Racer :D

Yerel fiyatlandırma olması iyi olmuş.
Firma asıl kazancını iRacing'den kazanıyor ve o oyunda abonelik isteyince sanırsam fiyatta ciddi düşünmelerin sebebi bu. Cidden iyi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı