Irak'da Mühendis Olarak Çalışmak

AcarCnr

Megapat
Yer
Tashkent, Uzbekistan
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar makine mühendisiyim. Enka Holding' de kuzenim genel müdür yardımcısı ve geçen gün bana böyle bir iş var gitmek ister misin dedi. Orada daha önce çalışan var mı? Pasaport falan çıkartcam bu hafta. En çok merak ettiğim şey oradaki yaşam şartları. Halamın oğlu işe ilk girdiğinde bir çok ülkede çalıştı Enka Holding bünyesinde. Irak'ta da bir dönem kaldı. Kötü bir yer değil demişti. En kötü orada 2 yıl kadar çalışıp birikim kendimi geliştirip farklı bir ülkede çalışmak. Bu farklı firmada olabilir aynı firmada devam da edebilir.

Temelli değil. Ben Enka Holding' de bir başlangıç yapmak istiyorum. Irak işi için mühendis arıyorlarmış. Halamın oğluda beni önereceğini söyledi. 10 yıllık pasaport çıkartmamı istedi. İngilizce mülakat linki attılar 3 aşamadan oluşan sonuç ne çıktı bilmiyorum bekliyorum şuanda. İnşallah girebilirim. 😀

Gidilir. Ben muhendısten en az 2 dil beklerım. Anadil seviyesinde olacak yalnız. 2 dil bilmeyen mühendis bosuna yaşayıp ölmüştür. Çalışın 2-3 dil öğrenin. Daha sonra istediğiniz lokasyonda iş verirler. O şirket olmasa bile 2-3 yıllık deneyım ile sırketler kapılarını açacaktır. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı