İran'dan PS5 alınır mı?

azaqkinus

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba daha önce İran üzerinden PS5 veya elektronik herhangi bir şeyi kargo üzerinden alan kullanan oldu mu varsa yazabilir mi?

Bilmiyorum arkadaşım almış satıcının alıp kargolamasını bekliyor nasıl oluyor bu ısler sen daha once almıs mıydın

Yurt dışından 150 euro üstü alınan siparişlerin çoğu gümrüğe takılıyor ve sipariş bedelinin 3-4 kat fazlası gümrük bedeli çıkıyor. Sen o bedeli de ben vereyim hemen gelsin gibi alamıyorsun prosedürleri var. Babamın kuzeni 3 sene 200 dolarlık bir kutu oyununu ön sipariş verip almıştı. Oyun bu sene yollandı 10-15 bin arası bir gümrük ödedi 😅

Yurt dışından 150 euro üstü alınan siparişlerin çoğu gümrüğe takılıyor ve sipariş bedelinin 3-4 kat fazlası gümrük bedeli çıkıyor. Sen o bedeli de ben vereyim hemen gelsin gibi alamıyorsun prosedürleri var. Babamın kuzeni 3 sene 200 dolarlık bir kutu oyununu ön sipariş verip almıştı. Oyun bu sene yollandı 10-15 bin arası bir gümrük ödedi 😅
kaçak getirme durumu vs olsa hani kendime aldım gibi oyle de mı olmuyo

Sanırım faturada düşük gösterme gibisinden şeyler yapıyorlardı limiti aşmamak için öyle bir şey yapılabilir ama pek bilgim yok.

Kaçak getirme durumu vs olsa hani kendime aldım gibi oyle de mı olmuyor

Hocam ben yurt dışından sipariş verdiğin bir senaryoyu söylüyorum. Eğer kaçaksa bilemem. Fiziki olarak getirirken bir sıkıntı olmuyor getirebiliyorsun. Orada kaçakçılık muhabbeti var belki sen oradan sipariş verdikten sonra bu tarafa sokup kargoya veriyorlardır.

Hocam ben yurt dışından sipariş verdiğin bir senaryoyu söylüyorum. Eğer kaçaksa bilemem. Fiziki olarak getirirken bir sıkıntı olmuyor getirebiliyorsun. Orada kaçakçılık muhabbeti var belki sen oradan sipariş verdikten sonra bu tarafa sokup kargoya veriyorlardır.

Sanırım buraya sokup kargoya verecekler pekı bu kacak PS5'lerın bır sorunu vs oluyor mu farkı falan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı