Çözüldü Iris Xe İ7 1165G7 sistem ''A Dance of Fire And Ice'' Kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar kaldırır gibi geliyor ama tam emin olamadım. Kaldırır mı bilgisayarım?
RAM: 16GB
İşlemci: İntel Core i7-1165G7 2.8 GHz
Ekran Kartı: İntel Iris Xe Graphics
Windows 10 son sürüm 64 bit kullanıyorum. Kaldırır mı? Satın alacağım da param boşa gitmesin.

Çözüm
Sağ olun. DxDiag'da normalde olmadığı bir şekilde ekran kartım güçsüz görünüyor ama aslında o kadar da güçsüz değil. Steam'e de çok güvenemiyorum. O yüzden sorayım dedim. Param boşa gitsin istemem 57 lira bile olsa.

Çalışmazsa iade edebilirsiniz zaten. Oyunun istediği minimum ekran kartı HD 4000 ve sizin ekran kartı (işlemcideki) ondan 3-4 kat daha güçlü.
Kaldırır. Bu tarz şeylerde foruma gelmenize gerek yok. Oyunun adını yazıp System req yazın zaten sistem gereksinimleri hemen çıkar.

Sağ olun. DxDiag'da normalde olmadığı bir şekilde ekran kartım güçsüz görünüyor ama aslında o kadar da güçsüz değil. Steam'e de çok güvenemiyorum. O yüzden sorayım dedim. Param boşa gitsin istemem 57 lira bile olsa.

Çalışmazsa iade edebilirsiniz zaten. Oyunun istediği minimum ekran kartı HD 4000 ve sizin ekran kartı (işlemcideki) ondan 3-4 kat daha güçlü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı