Irkçı mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne olacak çeteler bir gün biriyle tartışmaya girdim olay hararetlendi neyse kavga etmeye başladık derken, bir den 9 kişi oldular kavgayı ayırcaklarına bana bir girdiler bir girdiler:( akıllara zarar anladım sonra 9 kardeşlermiş bir de, işletme onların olunca böyle bir dayak anım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk halkını sevmiyorum. Çoğunluğu aynı halt.
Kürt halkını sevmiyorum. Çoğunluğu aynı halt.

Ayağını bastığın toprakların altındaki şehitler sayesinde yaşıyorsunuz. İki ülkede Turan devletinin üyesidir. Türkiye tek başına buralara gelmedi. Herkes Türkiye tek başına buralara geldi sanıyor. Çanakkale savaşında kaç Azerbaycanlı kaç Uyğur kaç Kürt kaç Çeçen kaç Kazakistanlı savaştı bilen yok. Türkiye buralara tek başına gelmedi. Çanakkale savaşındada Türkler tek başına bunları yapmadı. Arkasında Turan devleti vardı. Tüm Turan devleti ayağa kalkmıştı. Bir birinizi yemeyi bırakın.

Ayağını bastığın toprakların altındaki şehitler sayesinde yaşıyorsunuz. İki ülkede Turan devletinin üyesidir. Türkiye tek başına buralara gelmedi. Herkes Türkiye tek başına buralara geldi sanıyor. Çanakkale savaşında kaç Azerbaycanlı kaç Uyğur kaç Kürt kaç Çeçen kaç Kazakistanlı savaştı bilen yok. Türkiye buralara tek başına gelmedi. Çanakkale savaşındada Türkler tek başına bunları yapmadı. Arkasında Turan devleti vardı. Tüm Turan devleti ayağa kalkmıştı. Bir birinizi yemeyi bırakın.

Yazdığım o mesaj tamamen tepki amaçlı mesajdı, içimde gram ırkçılık yoktur. Hiç bir ırka karşı ne ön yargı beslerim ne nefret. Irkçı olacak kadar da cahil bir insan değilim, kimse seçimini yapmadığı şeylerden dolayı yargılanamaz. Bu insanın yazdığı şeye kimse tepki göstermeyince bu tepkiyi verme gereği duydum. Olay bu kadar, sosyalde de bu tip konuların açılmasına anlam veremiyorum. Ama bazı kültürleri sevmem, insanı değil kültürünü sanırım bir çoğunuzun durumu da bu ama telaffuz ediş şekliniz hoş değil.

1597425952379.png

1597426002793.png

Yazdığım o mesaj tamamen tepki amaçlı mesajdı, içimde gram ırkçılık yoktur. Hiç bir ırka karşı ne ön yargı beslerim ne nefret. Irkçı olacak kadar da cahil bir insan değilim, kimse seçimini yapmadığı şeylerden dolayı yargılanamaz. Bu insanın yazdığı şeye kimse tepki göstermeyince bu tepkiyi verme gereği duydum. Olay bu kadar, sosyalde de bu tip konuların açılmasına anlam veremiyorum.
Neden anlam veremedin? Bir sorun mu var açmamda? Beğenmiyorsan tepki göstermek yerine beni göz ardı et.

Sevmiyorsan bu topraklarda barınma. Türkler sayesinde bu topraklarda özgürce yaşadığının farkında mısın? Sen Türklere şükret. Bir Yunan'dan eziyet görerek yaşıyor da olabilirdin burada.
İroni yaptı arkadaş . Kürt halkını sevmiyorum diye yorum atan arkadaşa ben gereken cevabı verdim. Sizin araya girmenize gerek yoktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı