- Makaleler
- 2
Kimi ırklar varki soyu sopu aynı halt. Adamların hamuru bi garip yani anlatabiliyor muyum? Burada o ırkı söylemek istemiyorum fakat evet yapıyorum.
Azerbaycan'da Türk sen neyin kafasındasın onlar ayrı bir ırk değil!
Katılıyorum, şimdikiler zorunlu diye çarşaf giyiyorlar altlarında iç çamaşırları, bikiniler var eskortluk yapıyorlar, zorla yaptırmak başarı değil zaten, bunu yapacak kişiye örnek olabilmek başarı ve şu anki Araplar bunu başaramıyor@Tokiler benim davranışlarını tasvip etmediğim Araplar 600-700 yıllarındaki Araplar değil günümüz Arapları. Mesela en basitinden toplumlarında kadının yeri ve hakları.
Bu bir başarı olamaz zaten. Çarşaf giymenin nasıl bir mantığı var ki? Neyse.Katılıyorum, şimdikiler zorunlu diye çarşaf giyiyorlar altlarında iç çamaşırları, bikiniler var eskortluk yapıyorlar, zorla yaptırmak başarı değil zaten, bunu yapacak kişiye örnek olabilmek başarı ve şu anki Araplar bunu başaramıyorumarım akıllarını kullanırlar
![]()
Merak etmek her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor :d
Hepimiz aynı değiliz. Kavgaya girmeden önce düşünseydiniz keşkeNe olacak çeteler bir gün biriyle tartışmaya girdim olay hararetlendi neyse kavga etmeye başladık derken, bir den 9 kişi oldular kavgayı ayırcaklarına bana bir girdiler bir girdilerakıllara zarar anladım sonra 9 kardeşlermiş bir de, işletme onların olunca böyle bir dayak anım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.