Clemente
Hectopat
Benzeri bu ülkede olur mu?Nedeni bu değil, Yahudiler yanlış bilmiyorsam Almanya'yı talan etti doğal olarak Kin besledi. Sanat hocası ile alakalı bir katliam hiç okumadım.
Benzeri bu ülkede olur mu?Nedeni bu değil, Yahudiler yanlış bilmiyorsam Almanya'yı talan etti doğal olarak Kin besledi. Sanat hocası ile alakalı bir katliam hiç okumadım.
Olmayan şey nasıl yaşanacak?Benzeri bu ülkede olur mu?
Dostum, bu "o milletlerin" Şeytanî kendini beğenmişliğinin, insan denilen canlının aslının biyolojik beden olmadığını, aslının kişilik yâni ruhu olduğunu ve onun biyolojik yapısının kökeninin, tek bir olağanüstü orijinden çıktığını tümdengelim mantığı ile anlayanlar için zerre kadar önemi ve doğruluğu yoktur. İşte ırkçılık denilen Şeytanî görüşe akılsızca bağlı olan "o milletlerle" en şiddetli bir fikir mücadelesini verip görüşlerinin bir çöp olduğunu onlardan daha inatçı bir şekilde suratlarına defalarca çarpmak gerekiyor. İnsanın muhatap alınan varlığı, onun düşünce ve kararları ile anlam kazanan kişiliğidir, karakteridir, bilincidir, ruhudur yâni asla saçının, gözünün, teninin rengi ve diğer fenotip varlığı değildir.Ayrıca biz diğer milletler tarafından beyaz olarak görülmüyoruz haberin olsun, caucasian diye geçmiyoruz yani. Sand nigger diyorlar. Yani kimse seni beyazsın diye bağrına basmaz, aksine brown diye ötelenirsin.
Irkcilik gunumuz Türkiye'si olmamak icin en gerekli seydir.
Kıskanma türkleri.
Dostum, çeşitli uluslararası veya ikili antlaşmalarla, BM desteği ile yâni diplomasi ile Suriye hükümetini buradaki mülteci vatandaşlarını geri almaya zorlamaktan başka akılcı çözüm yoktur. Nasıl geldilerse öyle gitmeleri, dönmeleri için diplomasinin bütün imkânları kullanılmalıdır.Fazla merhamet iyi bir şey değil. Türkiye'de ki mülteci politikası bunun en büyük örneğidir. Irkçılık genel olarak kötü bir şey olsa da maalesef gerekli olduğu durumlar var.
Dostum, çeşitli uluslararası veya ikili antlaşmalarla, BM desteği ile yâni diplomasi ile Suriye hükümetini buradaki mülteci vatandaşlarını geri almaya zorlamaktan başka akılcı çözüm yoktur. Nasıl geldilerse öyle gitmeleri, dönmeleri için diplomasinin bütün imkânları kullanılmalıdır.
Sıkıntı, baştaki reis ve kabilesinin bunu idrak etmekten ve gereğini yapmaktan âciz gözüktüğü için çıkıyor. Yâni devlet idaresinde tamamen yetersiz oldukları için. Onların bu yetersizliği, sizleri "ırkçılığın maalesef gerekli olduğu durumlar var" şeklinde kötü bir yanılgıyı, haklı ve doğru zannetmeye sürüklüyor.
Irkçılık, tamamen şeytanî bir görüştür ve terkedilmelidir.
Dostum baştan beri işte bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım ama malesef konuyu tam olarak kavramamışsınız.Irkçılık gerektiği yerde sonuna kadar gereklidir.
Mültecilerin burada suça karışmamaları ve nüfuslarının artmaması için ve en kısa sürede kendi vatanlarına dönmeleri için gerekli olan her önlemi, yaptırımı ve diplomatik girişimi derhal yapması gereken T.C. hükümeti ve İç İşleri Bakanlığı bu görevlerini yerine getirmediği için ve Avrupa Birliğinin verdiği rüşveti kabul ettiği için bu sıkıntıları yaşıyoruz.Irkçılık yeri geldiğinde gerekli bunu inkar etmeyin, iyi bir şey olduğu için değil ama; eğer o kötülüğü yapmazsanız o kötülük sizi bulacağı için. Mülteciler konusunda örneğin, din kardeşi vs diyerek aldık ettik n'oldu? Tecavüzler tacizler uçuşuyor havada, en büyük ırkçılığı da bunlardan muzdarip olmuş insanlar yapıyor ki kendilerince de haklı oldukları noktalar olabiliyor.
Kötüyü yapıyorsunuz ki, kötüden etkilenmeyin. Yani kötüyü kötü ile durduramazsanız, o durdurmaya çalıştığınız kötülük sizi yutar. Biz de şu anda onu yaşıyoruz tam olarak, kötülüğü yapmadık ve kötülük bizi yutuyor. Arapça tabelalar fişler falan, sizce ırkçılık yapmış olsaydık bunların kaçını görürdük?
Irkçılık iyi değil, ama yapmazsanız da siz zarar görebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.