Irkçılık suç mudur?

Türkiye'deki feminislik ve LGBT çok yanlış. Kadınlar çok yanlış anlamışlar bunu. Aslında destek verilir tabii ki ama eşitliğe. Türkiye'deki feministliğe feminazi diyebiliriz. LGBT'ye ise abartılmayacak şekilde saygı duyarım.
 
TCK’nın 122. maddesinde, “Ayrımcılık” suçu; “(1) Dil, ırk, milliyet, renk, cinsiyet, engellilik, siyasi düşünce, felsefi inanç, din veya mezhep farklılığından kaynaklanan nefret nedeniyle,

a- Bir kişiye kamuya arzedilmiş olan bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya kiraya verilmesini,

b- Bir kişinin kamuya arz edilmiş belli bir hizmetten yararlanmasını,

c- Bir kişinin işe alınmasını,

d- Bir kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını, engelleyen kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” şeklinde düzenlenmiştir.
 
Ne dediğinizi bilmiyor ve sadece sizin ağzınızdan dinliyoruz. Nefret suçu işlemiş olma ihtimaliniz de var ancak kesin kanıt niteliğinde bir şeyimiz olmadığı için ne desek boş şu anda. Olayı tam olarak bilmiyoruz. Dediklerinizin doğruluğunu veya eksikliğini vs. de bilmiyoruz.
 
LGBT Irk değildir, ayrıca herkes gibi "eğeğeğe açamaz ki kesin açar" gibi şeyler söylemeyeceğim. Dava açılabilir, hakaret nedeniyle. Ama büyük ihtimal bir şey olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı