Çözüldü IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

koraybadur

Hectopat
Daha fazla  
126181122_10208130778703095_1268494483851486242_o.jpg

Çözüm
1) Vanguard kaldırın.

2) BattlEye kaldırın.

3) BIOS güncelleyin. Güncel BIOS dosyanızı aşağıdan indirebilirsiniz.

4) Ses sürücünüzü DDU ile kaldırın ve aşağıdaki sürücüyü kurun.

5) Aşağıdaki sürücüyü indirip kurun.

6) Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve aşağıdaki websiteden ekran kartınızı seçip güncel bir sürücü kurun. Ayrıca DDU rehberi aşağıda mevcut.

İndir minidup dosyaları rar

Minidup dosyaları linkte sistem yeni amd ryzen 3600 işlemci mevcut

minidup dosyalarım bu linkte yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
1) Vanguard kaldırın.

2) BattlEye kaldırın.

6) Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve aşağıdaki websiteden ekran kartınızı seçip güncel bir sürücü kurun. Ayrıca DDU rehberi aşağıda mevcut.

Çözüm
1) Vanguard kaldırın.

2) BattlEye kaldırın.

Enes bey bütün işlemleri yaptım teşekkür ederim inşallah bir daha aynı sorunla karşılaşmam. Peki problem ciddimi acaba bu tür şeyler hakkında pek bilgim yok?

Dediğim her şeyi yaptıysanız sorun kalmadı demektir. Kaldırdığınız her şeyi geri kurabileceğinizi unutmayın yeter. Yeniden bu sorun ile karşılaşırsanız geri dönüp sadece yeni minidump dosyalarını paylaşırsınız. Sorun 2 gün içerisinde tekrar etmezse geri dönüş yapıp sorunum çözüldü diye belirtmeniz yeterli olacaktır. Umarım bunu yapmayı unutmazsınız. İyi akşamlar.

Dediğim her şeyi yaptıysanız sorun kalmadı demektir. Kaldırdığınız her şeyi geri kurabileceğinizi unutmayın yeter. Yeniden bu sorun ile karşılaşırsanız geri dönüp sadece yeni minidump dosyalarını paylaşırsınız. Sorun 2 gün içerisinde tekrar etmezse geri dönüş yapıp sorunum çözüldü diye belirtmeniz yeterli olacaktır. Umarım bunu yapmayı unutmazsınız. İyi akşamlar.
Çok teşekkürler belirttiğiniz işlemleri yaptım 2 gün sonra tekrarlamazsa çözüldüğünü belirtmek için dönüş yapacağım tekrardan teşekkürler

Ne demek. Bari son mesajı ben yazayım ki 2 gün sonra geri dönüş yaptığınızda bildirimi gelsin. En azından o gün direkt bildirim gelir.

İyi günler usta mavi ekran hatası almadım sorun çözüldü gibi ancak Vanguard ve BattlEye tekrar kursam sıkıntı olur mu çünkü Valorant ve Rainbow Six oynuyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı