Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Son 1 haftadır mavi ekran sorunu yaşıyorum fakat 3-4 gündür daha da sıklaştı bu durum. Mutfağa gidip su içip geliyorum sistem reset atmış masaüstü beni karşılar vaziyette oluyor açık bıraktığım programlardan anlıyorum reset attığını. Dün Steam üzerinden biraz oyun oynayayım dedim Left 4 Dead 2 oyununa girdim 10 dakika sonra oyun esnasında mavi ekran verdi daha sonra YouTube üzerinden video izlerken de bir kere mavi ekran verdi. Ben de sanırım Windows ile alakalı sorun vardır dedim Microsoft'un sitesinden en güncel olan 2004 versiyonunu indirdim format attım Pro lisansım vardı onunla lisansladım buraya kadar sorun yok ama ben formatı atalı 3-4 saat oldu bu aralıkta 4 kere mavi ekran verdi şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Blue Screen View ile baktım pek bir şey anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Formattan sonra hiçbir işlem yapmadım sürücüleri resmi sitelerinden indirip kurdum internet tarayıcımı kurdum bir de bütün Windows Update'leri yaptım başka da bir işlem yapmadım masaüstüm tertemiz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 2004 Pro kurulu sistemde.
Windows 10 2004 Pro kurulu sistemde.
Son düzenleyen: Moderatör: