Merhabalar, geçen hafta sıkıntısız olarak kullandığım Windows 7'den Windows 10'a geçtim fakat türlü mavi ekran hatalarıyla sürekli yeniden başlatıp duruyordu. Hatalar hatırladığım kadarıyla şu şekilde: "Irql_not_less_or_equal, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" buna benzer birkaç hata daha alıyordum, sonra Windows 10 sıfırlama ayarlarından tekrar bir format daha attım ama sorunum çözülmedi. Lütfen bir yardım istiyorum, 1 haftadır aynı durum. Minidump Dosyası
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Sistemde herhangi bir OC işlemi yok, Memtest86'yı yaptım herhangi bir hata ile karşılaşmadım ve sorunum hala devam ediyor. Windows 7'ye geçmek istemiyorum yardım edin lütfen.
Prime95 testini yaptım, gayet güzel ilerliyordu fakat Stop basınca yine mavi ekran verip SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION win32kbase.sys hatası verdi.
Ek olarak Minidump dosyalarında hata ne olarak gözüküyor ben tam anlamıyorum?
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Sorun işlemciden veya RAM'den kaynaklanıyor gibi ama. XMP açık mı?
Memtest86+'nın aksine sürekli güncellenen bu yazılım Passmark bünyesi altındadır. Dikkat: UEFI desteği olmayan eski bir sisteminiz varsa bu sürümü kullanın. USB belleğe yazma işlemi: Nasıl test edilir?
www.technopat.net
Hard Disk Sentinel programını kurun ve ekran görüntüsünü atın.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...