İş arıyorum ama dönüş olmuyor

Bu zamanda herkes işten çıkarılırken, kçö ye çıkarılırken iş bulmak cidden zor. En azından şu dönem bitene kadar geçiçi işlere yönelmek cebiniz için çok daha iyi olacak gibi.

O kadar üniversite okuyan eleman istemiyorlar herhalde, cahil kişiler lazım ki kolay kandırılsın. Gençler iş beğenmiyor diyorlar birde. Sen gel 3 tane üniversite oku, sonra A-101'de kasiyerlik yapmam deyince gençler çok mu yüz bulmuş oluyor? Cidden okumaktan soğuyorum ya.

Sizin dediğiniz gibi yapıyorum hocam bakalım openthework yaptım bir de bakalım şu an cv falan isteyen çıkmadı başvurularda ses yok.

Sizin dediğiniz gibi yapıyorum hocam bakalım openthework yaptım bir de bakalım şu an cv falan isteyen çıkmadı başvurularda ses yok.

LinkedIn'de bazı kariyer grupları iş bulmada destek oluyor. Onları takip edip, paylaştığı adreslere cv'ni iletebilirsin eğer iş ilanlarından geri dönüş alamıyorsan.

Bionluk sitesinde web sitesi tasarlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…