İş arıyorum ama dönüş olmuyor

Bu zamanda herkes işten çıkarılırken, kçö ye çıkarılırken iş bulmak cidden zor. En azından şu dönem bitene kadar geçiçi işlere yönelmek cebiniz için çok daha iyi olacak gibi.
 
O kadar üniversite okuyan eleman istemiyorlar herhalde, cahil kişiler lazım ki kolay kandırılsın. Gençler iş beğenmiyor diyorlar birde. Sen gel 3 tane üniversite oku, sonra A-101'de kasiyerlik yapmam deyince gençler çok mu yüz bulmuş oluyor? Cidden okumaktan soğuyorum ya.
 
tamamen sektörüne göre. bir firmada çalışıyor iken linkedın aracılığıyla birkaç firmaya cv göndermiştim, direkt geri dönüş aldım. Hatta bir tanesini değerlendirdim de. Cv'ni güzel ve güncel tutmaya çalış. Ne kadar zor ve stresli olduğunu bilirim, umarım geri dönüş yaparlar en kısa zamanda.

Freelance çalışarak ne sabit bir geliriniz olacak ne de kafanız rahat olabilecek, çalışma hayatında değilseniz öneri vermeyi bırakın.

Sizin dediğiniz gibi yapıyorum hocam bakalım openthework yaptım bir de bakalım şu an cv falan isteyen çıkmadı başvurularda ses yok.
 
Sizin dediğiniz gibi yapıyorum hocam bakalım openthework yaptım bir de bakalım şu an cv falan isteyen çıkmadı başvurularda ses yok.

LinkedIn'de bazı kariyer grupları iş bulmada destek oluyor. Onları takip edip, paylaştığı adreslere cv'ni iletebilirsin eğer iş ilanlarından geri dönüş alamıyorsan.
 
Linkedın'de bazı kariyer grupları iş bulmada destek oluyor. Onları takip edip, paylaştığı adreslere Cv'ni iletebilirsin eğer iş ilanlarından geri dönüş alamıyorsan.

Birkaç ik çalışanı bağlantılarına istek üzere gönderiyor onu deneyeceğim.
Dijital pazarlama şirketlerine başvuruyor musunuz?

Vurmaz mıyım?
 

Geri
Yukarı