İş Bankası güvenilir mi?

İş Bankası sizce güvenilir banka mı?
Kurucusu Atatürk. Hisselerini CHP temsil ediyor ve gelirini bağışlıyor. Kalan hisseler de banka çalışanlara ve halka ait. Banka da her banka olduğu gibi devlet tarafından denetleniyor ve Türkiye’deki en büyük özel banka. Kesinlikle güvenilecek tek banka desek bile yeri. Torpil olayı sıfır. Güreşçi falan atandığını göremezsiniz yani. Teknolojisi ileride. :)

Yanlış bilmiyorsam bankaların güvenilirliği ile ilgili kötü bir şey söylemek zaten yasak. O yüzden bu soru yanlış bir soru, kimse hiçbir bankaya bu banka güvenilmez diyemez. Senin asıl araştırman gereken güvenilirlikten ziyade kampayalar ve fırsatlar. Ha ben şahsen fırsata falan bakmadan her yerde ATM'si var, hizmet kalitesi iyi diye kullanıyorum, bazı bankalar var fırsatları iyi ama bankamatiği şubesi çok fazla yok o tip bankaları sevmiyorum kullandığım bankanın ATM'si BİM, A101 gibi her yerde olacak aramakla uğraşmayacağım :D.

Mobil arayüzünü sevmediğim banka. Çok daha iyi olanlar var bu konuda. Kredi kartı 3 ayın sonunda ana ekranda görünmeye başladı. Bazı ödemeler harcama ekranında görünmüyor. Güven zedeleyen bir şey ile karşılaşmadım bugüne kadar.

@DjKedi, mevduatta 150000 TL'ye kadar devlet garantisi var zaten. Güvenilirlik deyince daha çok hizmet kalitesi ve teknik sorunları düşünmek lazım. Haftanın 5 günü bozuk bankamatiği olan ve kartı sürekli hata verip hiçbir yerde geçmeyen bankalar var. :D

Onu anladım da zaten yukarıda söylediğim gibi eğer yanlış bilmiyorsam bu sorunun ucu suç teşkil edecek bir noktaya gidebilir. Yani biri gelip falanca bankanın bankamatikleri bozuk oluyor genelde diye güvenilmez der işin içinden çıkamaz sonra :D. O yüzden "güvenilirlik" kelimesi yerine alternatif kelimeler kullanmak daha sağlıklı olacaktır :).

Ek olarak aynen senin gibi düşünüyorum bir bankadan beklediğim en önemli hizmet bankamatiğe falan anında erişim, 2 saat bankamatik arayacağım bankanın kampanyalarına bakmıyorum bile :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı