Sinan AKDAŞ
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler.
Üst seviye bir iş bilgisayarına ihtiyacım var. Taşımaya uygun olacak kadar hafif olmalı (en fazla 15,6 inç üstü kesinlikle olmamalı) ama malzeme kalitesi Premium bir hissiyat vermeli ve sağlam olmalı. Şarjı uzun süre gitmeli. Type-C ve Thunderbolt 4 gibi girişleri olmalı. i7 işlemciye sahip en az 8 mümkünse 16 GB RAM'li olmalı. Önemsiz olanlar; ekran kartı, Windows'lu olup olmayışı.
Baktıklarım arasında böyle bir model var ama bu model aşağıdaki modellerin neredeyse 2 katı olacak kadar pahayı hak eder mi bilemedim.
www.mediamarkt.com.tr
Monster tarafında Huma modellere baktım, ederine göre çok pahalı gibi geldiler.
www.monsternotebook.com.tr
Bu model hoşuma gitti her şey var gibi ama biraz daha ince olabilseydi tam süper olacaktı.
Başka da kayda değer bir model bulamadım.
Konu hakkında bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum önerilerinize açığım.
Edit = 15k civarı bir şey bakıyorum ama 20k ya çıkabilirim değecek bir ürünse.
Üst seviye bir iş bilgisayarına ihtiyacım var. Taşımaya uygun olacak kadar hafif olmalı (en fazla 15,6 inç üstü kesinlikle olmamalı) ama malzeme kalitesi Premium bir hissiyat vermeli ve sağlam olmalı. Şarjı uzun süre gitmeli. Type-C ve Thunderbolt 4 gibi girişleri olmalı. i7 işlemciye sahip en az 8 mümkünse 16 GB RAM'li olmalı. Önemsiz olanlar; ekran kartı, Windows'lu olup olmayışı.
Baktıklarım arasında böyle bir model var ama bu model aşağıdaki modellerin neredeyse 2 katı olacak kadar pahayı hak eder mi bilemedim.
ACER TravelMate/i5-1135G7/8GB RAM/512GB SSD/MX330/14''/Win 10 Laptop Siyah
TRAVELMATE/I5-1135G7/8/512/14/W10
Monster tarafında Huma modellere baktım, ederine göre çok pahalı gibi geldiler.
Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T5 V20.3 15,6" Gaming Laptop, Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle bir dizüstü bilgisayardan beklenen performansın ötesine geçiyor!
Bu model hoşuma gitti her şey var gibi ama biraz daha ince olabilseydi tam süper olacaktı.
Başka da kayda değer bir model bulamadım.
Konu hakkında bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum önerilerinize açığım.
Edit = 15k civarı bir şey bakıyorum ama 20k ya çıkabilirim değecek bir ürünse.
Son düzenleme: