İş bilgisayarına uzaktan bağlanmak

sercan19

Megapat
Öncelikle herkese iyi sosyaller.

Benim sorunum iş yerinden evdeki kişisel bilgisayarıma tarayıcı üzerinden uzak masaüstü bağlantısı yapabilmek.
Sorunum iş yerindeki bilgisayarda yönetici izni olmadığı için TeamViewer ve türevi yazılımları yükleme yetkim bulunmuyor. Ayrıca CHrome uzak masaüstü uygulamasını da yüklememe izin vermiyor bilgisayar.

Herhangi bir Linux dağıtımı olur başka bir işletim sistemi olur evdeki bilgisayarıma o işletim sistemini kurup iş yerindeki yönetici iznim olmayan bilgisayardan ona tarayıcı üzeninden erişmek istiyorum programsız ama. Evdeki bilgisayara her türlü yazılım yüklenebilir ama iş yerinde yönetici izni istemeden erişebilmem gerekiyor.
Yardımcı olursanız veya yön gösterirseniz sevinirim.

Öncelikle herkese iyi sosyaller.

Benim sorunum iş yerinden evdeki kişisel bilgisayarıma tarayıcı üzerinden uzak masaüstü bağlantısı yapabilmek.
Sorunum iş yerindeki bilgisayarda yönetici izni olmadığı için TeamViewer ve türevi yazılımları yükleme yetkim bulunmuyor. Ayrıca CHrome uzak masaüstü uygulamasını da yüklememe izin vermiyor bilgisayar.

Herhangi bir Linux dağıtımı olur başka bir işletim sistemi olur evdeki bilgisayarıma o işletim sistemini kurup iş yerindeki yönetici iznim olmayan bilgisayardan ona tarayıcı üzeninden erişmek istiyorum programsız ama. Evdeki bilgisayara her türlü yazılım yüklenebilir ama iş yerinde yönetici izni istemeden erişebilmem gerekiyor.
Yardımcı olursanız veya yön gösterirseniz sevinirim.
Zaten sizin bunu yapamamanız için iş bilgisayarınızda yönetici izni yok.

Bilgilendirme için teşekkürler ama sorumun cevabı bu değil.
Aslında sorunuzun da cevabı burada. Çalışma mantığını isterseniz birlikte düşünelim. Şimdi sizin bir bilgisayara uzaktan erişmek için o bilgisayarın internete açılan portlarından birinde açık olması gerekiyor, ki siz kendi evdeki bulunan bilgisayarınızdan iş yerinizdeki bilgisayara erişim sağlayabilesiniz. Bu portu açmanın birden fazla yolu olsa dahi orada bulunan IT elemanı bunları kapatıyor. Sebebi şirketten şirkete değişmekle büyük ihtimalle güvenlikten kaynaklıdır. Yani ondan dolayı şirket bilgisayarınızda istediğiniz şeyi yapmak için yönetici olmanız gerekmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı