İş bulamamak

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Koskoca İzmir'de iş bulamıyorum. Yav hancıyı aradım hep alıyolarmış. En son formu doldurduktan sonra gidişatı öğrenmek için aramıştım şimdilik eleman sayısı yeterli işimiz herkesin girebileceği işe giremiyorum. Bir sürü ilan var, hepsi üst düzey iş bir tane ilan bulmuştum öğrenci için ama telefonu açmadı. Bu yaz durum ne olacak bilmiyorum. İnşallah düzgün bir yer buluruz yoksa parasızlıktan sürüneceğiz bütün gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci olarak garsonluk, düğün fotoğrafçılığı vb. işlere başvurabilirsin. Alternatif olarak bulunduğun ilde bulabilirsen JTI gibi firmaların satış arttırmak adına bölgesel görevlendirdiği firmalar var ve güzel paralar kazandırıyor. Ekip lideri bir tanıdığım 10.000 TL civarı bir maaş almakta ve bu işe geçici gözüyle bakıyor. Hiç olmadı A101, BİM vb. yerlerde kasiyerlik veya depo sayım işlerine girilebilir.

Ben birkaç gün önce part-time olarak Defacto' ya başvurdum. Ertesi gün aradılar. Bence sende Defacto, LCW, Koton, Boyner vb. yerlere başvurabilirsin. Özellikle AVM' lerde bu mağazalar kalabalık olduğu için eleman ihtiyacı artıyor. Dene bir şansını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı