İş çıkışı oyunlara zaman ayırabiliyor musunuz?

Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
1.219
Çözümler
1
Hafta içi mesaim akşam 18.00'da bitiyor. Evde 18.30'da oluyorum, duş yemek derken saat oluyor 19.00.

İş hayatım öncesi bol bol konsolda oyun oynardım.

Şimdi anlamıyorum yorgun da değilim ama neden bir isteksizlik var bilemedim.

İşten geliyorum sanki saat çok geç olmuş gibi alıyorum telefonu kanepede uzanarak sosyal medyalarda takılıyorum.

Konsolu başlatasım gelmiyor, düzelir miyim acaba? Sizler iş çıkışı oyun oynayabiliyor musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazın çalıştım dediğini çok iyi anlıyorum. Benim mesaim akşam 8 de başlardı sabah 5 de evde olurdum uyurdum öğlen 2-3'e kadar ondan itibaren harcayacak 4-5 saatim olmasına rağmen oyun oynama isteği olmazdı. Yorgunluktan değil sadece insanın canı istemiyor. Düzelecek veya düzelmesi gerek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Oyun benim genelde yalnız hissettiğimde ve kafa dağıtmak istediğimde girdiğim bir şey. Eğer bunları hissetmiyorsam ve içimden oyun oynamak gelmiyorsa ne güzel bana. Sonra okul açıldı sırf ders çalışmayı sevmediğimden oyunlara tekrar sardım.
 
İşinize alışabildiniz mi hocam? Şimdiki mental durumunuz ne oldu?
Hocam çok şükür alıştım 4 ay falan oldu. Mental durum oyun dışında iyi. Oyuna karşı bir isteksizlik var telefonu alıp sadece uzanmak istiyorum.

Bir iş arkadaşım var o da oyuncu konsoldan gece 2 ye kadar oyunda işe 4-5 saatlik uykuyla geliyor. Nasıl böylesin diyorum gülüyor üstelik 35 üstü yaşında.
 
Hocam çok şükür alıştım 4 ay falan oldu. Mental durum oyun dışında iyi. Oyuna karşı bir isteksizlik var telefonu alıp sadece uzanmak istiyorum.

Bir iş arkadaşım var o da oyuncu konsoldan gece 2 ye kadar oyunda işe 4-5 saatlik uykuyla geliyor. Nasıl böylesin diyorum gülüyor üstelik 35 üstü yaşında.
Adınıza sevindim. Belki sevdiğiniz türde oyunlar oynamıyorsunuzdur. Ne tür oyunlar seversiniz? Hangi konsolda oynuyorsunuz?
 
Adınıza sevindim. Belki sevdiğiniz türde oyunlar oynamıyorsunuzdur. Ne tür oyunlar seversiniz? Hangi konsolda oynuyorsunuz?
Xbox Series S hocam. Aslında oyun ayırt etmem şuan Forza H. 5 oynuyorum.

Aslında sorunum şu oyun oynamadığım zaman kanepede uzanırken telefon ile zaman akmıyor bu da hoşuma gidiyor yani saate bakıyorum saat 19.00 ise o kadar uzanmama sosyal medyada takılmama rağmen yarım saat geçiyor.

Ama oyun oynarsam bir bakıyorum yatma saati geliyor ve yarın ki iş aklıma geliyor moral bozucu oluyor.
İşteki zamanımın fazlasını evde geçirmek istiyorum ama o da imkansız yani sanırım.

Evden çok işi görüyorum :((
 
Bende böyleyim hocam 7 gibi pc başına geçiyorum bir çok hikayeli oyun aldım oynarım diye fakat 2-3 tanesini anca oynadım, bide ona vakit ayırmak istemiyorum zaten yorgun gelmişim eve bide hikayeli oyunlarla iyice kendimi yormak istemiyorum onun yerine forzada bi araba alıp drift atıyorum ya da valoda 1-2 el derecesiz atıp ondan da sıkılıp çıkıyorum sonra telefonla uğraşıp yatıyorum. Geçen sene okula giderken bilgisayarım dahi yoktu ama telefonda manyak gibi oyun oynardım hiç de sıkılmazdım şimdi nedense hiç isteğim yok, bilmiyorum belki de büyümüşüzdür.
 
O istememezlik durumunu bende yaşıyorum.
Ne bileyim otursam belki 4-5 saat başından kalkmam ama gidip oynayasım gelmiyor, sizin de dediğiniz gibi yatmak daha cazip geliyor.
Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çünkü aklımız başka yerlerde ve oyuna ayıracak vakit ve odak yok.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı