Çözüldü İş görmezlik ödeneğini PTT'ye gitmeden almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba,
Sağlık sorunum nedeniyle raporlu olduğum döneme ilişkin bir miktar iş görmezlik ödeneği hak etmişim. Bu konuda "En yakın PTT şubesinden alabilirsiniz" şeklinde bir bilgilendirme mesajı aldım.
Ancak iş yerindeki çalışma saatlerim, PTT’nin açık olduğu saatlere uymuyor ve bu sebeple PTT şubesine gidemiyorum. Bu işlem için iş yerinden izin almak da istemiyorum.
PTT’ye gitmeden işsizlik ödeneğini almanın başka bir yolu var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Çözüm
e-Devlet üzerinden şahıs ödemeleri için bir IBAN belirleyerek belirlediğiniz hesaba yatmasını sağlayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla parayı daha almadığınız için IBAN'ı belirlediğinizde birkaç iş günü içerisinde para hesabınıza aktarılacaktır. Aktarılmazsa eğer yaptığınız işlem bir sonraki ödemeleriniz için aktif olacaktır.
e-Devlet üzerinden şahıs ödemeleri için bir IBAN belirleyerek belirlediğiniz hesaba yatmasını sağlayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla parayı daha almadığınız için IBAN'ı belirlediğinizde birkaç iş günü içerisinde para hesabınıza aktarılacaktır. Aktarılmazsa eğer yaptığınız işlem bir sonraki ödemeleriniz için aktif olacaktır.

Çözüm

Teşekkür ederim. Sisteme banka bilgisini ekledim. Ödemenin buraya aktarılması için ekstra yapmam gereken bir şey var mı?

indir.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı