İş için dizüstü bilgisayar önerisi

Taşınabilirlik derken 13-14 inç boyutlarında ve hafif olmasını kastetmiştim. MSI büyük ancak Monster bu konuda sıkıntı yaratmaz. Öneri için teşekkürler. Seçenek olarak listeye yazdım.

Hocam bir bütçe söyleyin sınırsız diyosunuz şimdi 30klık laptop atacağım buraya çok fiyat diyeceksiniz bir sallama rakam yok mu?

Hocam bir bütçe söyleyin sınırsız diyosunuz şimdi 30klık laptop atacağım buraya çok fiyat diyeceksiniz bir sallama rakam yok mu?
Dostum mail için 30000TL' lik laptop mu önereceksin? 30000TL' lik laptop da alınabilir sıkıntı yok ancak işimizi görecek kadarının yeterli olduğunu fazla uçmaya ihtiyacımız olmadığını belirttim. 😊
Lenovo Thinkpad E495 serisine bakabilirsin. Ben ev için yeni aldım 4500 liraya R5 3500U, 4GB RAM, 1TB HDD ve 128GB M.2 bulunduranını. Ekranı 14" FHD IPS ve bence çok iyi. RAM arttırılabilir 2 slotlu zaten farklı konfigürasyonları var. Pili de kendi fiyatında en iyisi. I/O olarak da internet, SD kart okuyucu, Type C şarj girişi, tam boy HDMI, bir tane USB 2.0 ve iki tane 3.1 var. Kendim çok memnunum tavsiye ederim.
Biraz modeli araştırdım ancak pek içime sinmedi. Tamamen SSD üzerine kurulu model daha iyi olurdu. Ayrıca AMD' nin mobil kanatta pek başarılı olduğunu düşünmüyorum. Yine de çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım ancak

Dostum mail için 30000TL' lik laptop mu önereceksin? 30000TL' lik laptop da alınabilir sıkıntı yok ancak işimizi görecek kadarının yeterli olduğunu fazla uçmaya ihtiyacımız olmadığını belirttim. 😊

Biraz modeli araştırdım ancak pek içime sinmedi. Tamamen SSD üzerine kurulu model daha iyi olurdu. Ayrıca AMD' nin mobil kanatta pek başarılı olduğunu düşünmüyorum. Yine de çok teşekkürler.
3500U İ5 10210U'dan daha güçlü hocam. Ama haklısınız, son çıkan 4. Nesil hariç AMD tam tutturamadı mobili. 3. Nesilde iyi iş yaptı, 4. Nesilde öne geçti, 5. Nesilde de domine edecek.

3500U İ5 10210U'dan daha güçlü hocam. Ama haklısınız, son çıkan 4. Nesil hariç AMD tam tutturamadı mobili. 3. Nesilde iyi iş yaptı, 4. Nesilde öne geçti, 5. Nesilde de domine edecek.
Umarım 😊. Daha güçlü olması kısmına gelirsek evet daha güçlü olabilir, ancak burda güç önemli değil babam için. Pil önemli ve pil konusunda Intel’ in daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Umarım 😊. Daha güçlü olması kısmına gelirsek evet daha güçlü olabilir, ancak burda güç önemli değil babam için. Pil önemli ve pil konusunda Intel’ in daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Pil kısmında tam karşılaştırmasını bilmiyorum ancak bu fiyattaki Intel laptoplarda hep 35WH pil gördüm, benim laptoptaki 45WH. TDP olarak iki işlemci de 15W ama belki boşta Intel daha aşağıya çekiyor olabilir onu tam bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı