İş İçin Dizüstü Önerisi

Umit485

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar iş için bir dizüstü arıyorum aradığım dizüstünde M1 plus adlı programı kullanacağım triko örgü programı desen çizmek içindir. Programda 3 boyut gibi bir çizim söz konusu değil o yüzden güçlü grafik kartına gerek yok. Buna eminim fakat şu an kullandığım masaüstünde aynı programı kullanıyorum ve oluşturduğum desenlerde düzenleme yaparken sistemimde bi aksaklık olmasa da kayıtlı olan desenleri açarken açılışları çok uzun sürüyor. Düşüncemde şu eğer bu açılış işlemciye bağlı ise monster marka güçlü işlemciye sahip bir dizüstü alıp SSD takacağım. Eğer işlemci değilde SSD ile alakalı ise Asus Zenbook tarzı i5 5200u gibi bir işlemciye sahip Nispeten monster'a göre hafif ama yine içinde SSD olan bir ultrabook alacağım ama bu konuyu bi türlü aşamıyorum fikir verebilir misiniz ?

Masaüstü Sistemim:
İntel i5 3340
AMD 6850
8GB Bellek
120GG Kingston SSD

iş için laptop alcaksan pili uzun dayanmalı bu yüzden öncelikle işlemcin u serisi olsun.Bide açılış kapanış sorununu SSD çözer.yani u serili bir işlemci ve SSD bu işi halleder.(eğer sürekli prize takılı kullancaksanız daha üstün performanslı h,hq,mq serilerine yönelin.)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı