Niye bu kadar savundunuz hocam?Mesela garson için bile özel ayakkabı üretiliyor. Sizin sokakta rahatça kullandığınız ayakkabı ile çok farklı yönleri var.
Niye bu kadar savundunuz hocam?Mesela garson için bile özel ayakkabı üretiliyor. Sizin sokakta rahatça kullandığınız ayakkabı ile çok farklı yönleri var.
Hangi sektörde çalışıyorsun? İşveren sağlar genelde. Onlara belirt alsınlar.
Ben bunu dikkate alarak önerimi yaptım zaten ama arkadaş fazla ciddiye aldı. Dediğim markanın dediğim modellerine bakarsan rahat edeceğini düşünüyorum.Özel sektör ya mağazada eleman olarak calısıyorum vereceklerını sanmam, bu arada arkadaşlar tartısmanıza gerek yoktu alacagım ayakkabı rahat olsa yeterdi.
Siz buradakileri dinlemeyiniz. İşe özel ayakkabılar var ve standartları sıradan ayakkabılara göre çok farklılar. İşinize uygun bir ayakkabı edininiz ve sadece iş yerinde kullanınız.
Şu yorumumu dikkate al
Öneriniz nedir?Koşu ayakkabısı alın tabanı pamuk gibi ben tekstil de bir ara çalıştım Nike koşu ayakkabısı giyiyordum günde 8 saat ayaktaydım ve ayaklarım çok rahattı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.