İş önerisi

Hypenoxtr

Decapat
Daha fazla  
Selam. 19 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum, 2 defa mezuna bıraktım. 6 aylık bir süreç geçecek ve üniversite sınavına gireceğim. Ondan sonra da 2 aylık bir sonuç bekleme süreci ve 1 Ay'da da tercih yapmalar vs. bu 3 aylık süreçte yaz ayında çalışılabilecek bir iş önerir misiniz garsonluk tarzı.

Selam. 19 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum, 2 defa mezuna bıraktım. 6 aylık bir süreç geçecek ve üniversite sınavına gireceğim. Ondan sonra da 2 aylık bir sonuç bekleme süreci ve 1 Ay'da da tercih yapmalar vs. bu 3 aylık süreçte yaz ayında çalışılabilecek bir iş önerir misiniz garsonluk tarzı.

En mantıklısı komi, garsonluk herhalde onun dışında hızlı para kazanabilecegin bir iş yok gene mutfakta falan çalışanda olabilirsin ama kimseye yaz tatilinden sonra işten çıkacagını söyleme.

Kafelerde çalışabilirsiniz ortamınız olur.

Kafede çalışılmaz. Deneyimi yoksa kobi olarak alırlar. Bulaşık yıkatırlar, çöp döktürürler. Çalıştırırlarsa kafenin kendi çalışanı olmadığında çalıştırırlar, kendi elemanları gelince sen daha gelme deyip kapı dışarı ederler. Tecrübeyle sabit🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı