Yol yaptı yol
Hectopat
Bundan önce sadece 7 ay kadar çalıştım 18'i tam doldurmadığım için sigortasız idi. Şimdi 1 ay var doldurmama Ve açık lise'den okuyorum bu arada.. Çok çabuk yorulup sıkılıyorum en kötü yanım bu zaten.. Herhangi bir konu da pek bir bilgim yok yani ekstra bir bilgim yok.. Bende çok kararsızım hangi işte çalışsam diye yani şu işte şu konu da çalışmak istiyorum diye de bir şey söyleyemiyorum ancak mekanik daha çok fiziksel işler de emir verilme gibi işleri hiç sevmiyorum diyebilirim ki biliyorum ülkenin haline bakılınca bu pek mümkün değil.. Cumartesi pazar tatil olan işler mevcut ama tabi ki normal birisini almazlar diye tahmin ediyorum.. Daha önce çalıştığımda kabus gibi çok kötü zamanlar geçirdim bu yüzden şimdi baya bir seçerek iş arıyorum.. Kısaca sadece şu anlık düşündüğüm cumartesi ve pazarı olmaması hangi işe yönelme konusunda bir fikrim yok.. Neleri seviyorsun uğraşıyorsun derseniz: bilgisayarla ilgileniyorum derim anlık aklıma gelenler bunlar.. En kısa süre de de girmem gerekiyor bir yere..Sizlerin değerli yorumlarınızı merak ediyorum ve şimdiden teşekkürler..
Son düzenleyen: Moderatör: