İş yerinde baskı altında olmak

Cihangir ceyhan

Hectopat
Eczanede 1.5 aydır çalışıyorum her şey guzel gidiyor patron beni sevdi seviyorda fakat abinin biri var sürekli baskı yapıyor. Baskıdan kastım su sürekli şunu yap bunu yap yapıyorum fakat kızarak yaptıriyor. Zorla yapıyorum beğenmiyor sürekli abi ile tastisma yaşıyorum patrona söyledim fakat yine biraz yapmadı yine başladı. Sen söylesin böylesin diye bu da zoruma gidiyor. Bu durumda ne yapmalıyım sizce?

Mobbing olmayan bir iş alanı var mı?

Bilmiyorum hocam fakat çok can sıkıcı bir şey buna bir çözüm yok mu sizce.

Mobbing olmayan bir iş alanı var mı? sen tavrını baştan ortaya koysan böyle olmazdı.
Koydum zaten ciddi birisiyim gevşek yalak insanları sevmem öyle biride değilim yani tartışmada diklensem ne olur sizce yada karşı çıksam

Mobbing olmayan bir iş alanı var mı? Sen tavrını baştan ortaya koysan böyle olmazdı.

Koydum zaten ciddi birisiyim gevşek yalak insanları sevmem öyle biride değilim yani tartışmada diklensem ne olur sizce ya da karşı çıksam.

Bilmiyorum hocam fakat çok can sıkıcı bir şey buna bir çözüm yok mu sizce.

Koydum zaten ciddi birisiyim gevşek yalak insanları sevmem öyle biride değilim yani tartışmada diklensem ne olur sizce yada karşı çıksam

Koydum zaten ciddi birisiyim gevşek yalak insanları sevmem öyle biride değilim yani tartışmada diklensem ne olur sizce ya da karşı çıksam.
Diklen, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Adam seni sindirmeye çalışıyor. Baktın gene laga luga yapıyor hade hade çok konuşma işine bak diyeceksin bu sefer o patrona gitsin.

Adam seni sindirmeye çalışıyor. Baktın gene laga luga yapıyor hade hade çok konuşma işine bak diyeceksin bu sefer o patrona gitsin.
Fazla iddialı olmuş. Veya böyle yapma adamla tatlı tatlı konuşmayı dene böyle davranman canımı sıkıyor konuşmana dikkat edersen sevinirim gibi. Baktın işe yaramıyor işini de öğrendikten sonra o adamla muhattap olmamaya bak.

Diklen, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Bunu deneyeceğim hocam 😉👍

Fazla iddialı olmuş. Veya böyle yapma adamla tatlı tatlı konuşmayı dene böyle davranman canımı sıkıyor konuşmana dikkat edersen sevinirim gibi. Baktın işe yaramıyor işini de öğrendikten sonra o adamla muhatap olmamaya bak.

Konuştum fakat nafile dikleneceğim hocam laga lugaya devam ediyor patron varken bana bir şey diyemiyor patron yokken yapıyor yapacağını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı