İş yerinde bilgisayarda ne yapılır?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle kitap veya İngilizce istemiyorum. Bilgisayar başında herhangi bir bir şey indirmeden yapabileceğim r şey olmalı. Bilgisayar yazılım oyun gibi şeyler olabilir. Ama oyun oyna demek yerine şu oyunu oyna gibi derseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle kitap veya İngilizce istemiyorum. Bilgisayar başında herhangi bir bir şey indirmeden yapabileceğim r şey olmalı. Bilgisayar yazılım oyun gibi şeyler olabilir. Ama oyun oyna demek yerine şu oyunu oyna gibi derseniz sevinirim.
Forumlarda gezin bolca.

Şimdi şirket bilgisayarları oyunlar için güçsüz olduğu için Valorant gibi Online oyunlar 30-20FPS verecektir. Oradaki en güçlü bilgisayar ise oranın şefine aittir izin verirse ne mutlu ancak orayı elemek zorundayız çünkü en çok iş ana sistem olduğu için orada daha çok. Oyun önerisi için;

Minecraft.
Brawl Stars.
BlueStacks (Android emülatörü)
Google Play Games Beta (Android emülatörü)
Stardey walley.
Dealer's Life 1 veya 2
That's not my neighbor (orijinali tavsiye edilir)
Beholder.
Undertale.
CS:GO
LoL (kaldırma ihtimali var)
Euro Truck Simulator 2 (kaldırma ihtimali var)

Şu anda aklıma gelen oyunlar bunlar herkese iyi oyunlar dilerim :D

Şimdi şirket bilgisayarları oyunlar için güçsüz olduğu için Valorant gibi Online oyunlar 30-20FPS verecektir. Oradaki en güçlü bilgisayar ise oranın şefine aittir izin verirse ne mutlu ancak orayı elemek zorundayız çünkü en çok iş ana sistem olduğu için orada daha çok. Oyun önerisi için;

Minecraft.
Brawl Stars.
BlueStacks (Android emülatörü)
Google Play Games Beta (Android emülatörü)
Stardey walley.
Dealer's Life 1 veya 2
That's not my neighbor (orijinali tavsiye edilir)
Beholder.
Undertale.
CS:GO
LoL (kaldırma ihtimali var)
Euro Truck Simulator 2 (kaldırma ihtimali var)

Şu anda aklıma gelen oyunlar bunlar herkese iyi oyunlar dilerim :D

Tarayıcıdan oynanmalı ayrıca PC'ler gayet güçlü Valorant'ta 150 FPS altı vermezler.

Tarayıcıdan oynanmalı ayrıca PC'ler gayet güçlü Valorant'ta 150 FPS altı vermezler.

Tarayıcıdan oynayacaksanız gücün bir önemi olmaz zaten.
Size tafsiye edebileceğim tarayıcı oyunları genel olarak io oyunlar olur.

Lordz. io
Suroi. io
Agar. io
Gartic. io
Benim tafsiye edebileceğim oyunlar bunlar.
Araştırırsanız bunun gibi birçok io oyunu araştırıp bulabilirsiniz.

İş (yerinde bilgisayarda ne) yapılır?​

Parantez içerisini silince kalan yapılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı