İş yerinde hiçbir şeyi beceremiyorum

LynxC

Hectopat
Kendi iş yerimizde çalışıyorum babamın yanında ama hiçbir şeyi beceremiyorum. Yaşım 15. müşteriye mal verilecek oluyor onu bile beceremiyorum, yanlış şeyler falan veriyorum. Bir yere gönderiliyorum markete vs. nerede olduğunu bulamadan geri geliyorum. Babam kızmıyor ama fena utanıyorum bayağı beceriksizim. Bu kadar öz güven kırıklığı yaşamamıştım hayatımda. Anlatmak istedim çünkü bunları her gün yaşıyorum.

Endişelenme alışık olmadığın bir ortam olduğundan heyecan yapıyorsundur. Baban da kızmıyor zaten, farkında çünkü öğrenme aşamasında olduğunun. Birkaç hafta çalış alışırsın. Öz güvenini kıracak bir durum yok ortada.

İş hayatı normal hayatın dışında olmanız gerekenden farklı olduğunuz bir alandır. Hepimiz yaşıyoruz benzer durumları. Evrak unutuyoruz, fatura kestirmeden mal satmışız haberimiz yok, fiyat yanlış yazılmış vs vs.
Bu tür eksiklikleri zamanla farkına vara vara en aza indirmeye çalış yeter.

İş hayatı normal hayatın dışında olmanız gerekenden farklı olduğunuz bir alandır. Hepimiz yaşıyoruz benzer durumları. Evrak unutuyoruz, fatura kestirmeden mal satmışız haberimiz yok, fiyat yanlış yazılmış vs vs.
Bu tür eksiklikleri zamanla farkına vara vara en aza indirmeye çalış yeter.
Herşey öğrenene kadardır sonrası tecrübe kardeşim

Her kızın başına gelir merak etme. Zamanla alışırsın hayat böyle.

Biz de öyle derler hayat tecrübesine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı