İş yerinde mobbinge uğramak

• Konuyu başlatan loi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 798

loi

Decapat
Daha fazla  
Komi olarak bir restorant da çalışıyorum, müdürüm her gün sadece bana mobbing uyguluyor diğer komilere hiçbir şey yapmıyor. 2 gün önce de bana ‘senden iyisini bulunca seni çıkaracağım zaten ciddi söylüyorum' dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Komi ne iş yapar çözemedim. 18 yaşında yazın komi olarak bir yere girmiştim. Tecrübesiz olduğumu bilerek işe aldılar. Garson benden kahve bardağı filan istemişti. Tezgah tarafına gittim, mültecinin birini koymuşlar tezgaha. Laftan anlamıyor, bir şeyden anlamıyor. Kahve bardağı istiyorum diye söylediğimde bön bön bakıyor. Garsonun yanına uğramayınca gitmiş beni müdüre söylemiş. İşe girer girmez kovulmuş oldum. Böyle saçmalıklar da ancak benim başıma gelir zaten. Ekrem İmamoğlu gelince kaçak yapıdan yıktırdı orayı :D

Komi ne iş yapar çözemedim. 18 yaşında yazın komi olarak bir yere girmiştim. Tecrübesiz olduğumu bilerek işe aldılar. Garson benden kahve bardağı filan istemişti. Tezgah tarafına gittim, mültecinin birini koymuşlar tezgaha. Laftan anlamıyor, bir şeyden anlamıyor. Kahve bardağı istiyorum diye söylediğimde bön bön bakıyor. Garsonun yanına uğramayınca gitmiş beni müdüre söylemiş. İşe girer girmez kovulmuş oldum. Böyle saçmalıklar da ancak benim başıma gelir zaten. Ekrem İmamoğlu gelince kaçak yapıdan yıktırdı orayı :D

Puahahaha aynısını bir hamburgecide yaşamıştım, çalışan türkmendi ilk girdigimde bana iş yaptırtmamaya çalışıyordu müdüre şikayet ettim çocuğu müdür beni kovdu.

Komi olarak bir restorant da çalışıyorum, müdürüm her gün sadece bana mobbing uyguluyor diğer komilere hiçbir şey yapmıyor. 2 gün önce de bana ‘senden iyisini bulunca seni çıkaracağım zaten ciddi söylüyorum' dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Isi birakin. Ama birakiyorum hadi diyerek değil hakkini vererek birakin. Böyle mobbing yaptigi egosunu tatmin ettigi sirada birden tersleyip herkesin içinde lafi saplayarak birakin isi.

Keşke kral adama bir laf attım dövücekti az daha.

O zaman herkesin icinde tersledigi bir sira git kime yaptiriyorsan yaptir ben senin isini yapmıyorum deyip birakin. Maksat herkesin icinde bozulsun. Size önerim böyle yerlerde mukunse calismayin. Emekciye saygisi olmayandan hayir gelmez.

Çat diye çık deyince çıkılmıyor, en kısa sürede yerine iş bulup hemen uzayın oradan. Bu tür egosu tavan yapmış adamlarla uğraşılmaz.

Yani is bulabileceğine inaniyorsan çıkılır aslinda.

Bahsettiğiniz yer üsküdardamı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı