iSdone.dll hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

exiah

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx7600 8gb
İşlemci
ryzen 5 5600x
Merhaba. Hitman 2 oyununu kurarken ek görseldeki hatayı aldım, nasıl çözebilirim?

66.PNG

Dosya Ekleri

• 67.PNG
    67.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben araştırayım bu hatayı birşey bulursam yazarım. Yazmadiysam bulamamişımdır. Fitgril aşırı sıkıştırdığı için böyle şeyler olabiliyor.
İsterseniz dodi repack deneyin. Bu arada .site den indirdiniz değil mi? İkiside orjinal site.
yok ya kendi sitesinden indirmedim bilinen torrent oyunları indirilen bi site var ordan indirdim

Ben araştırayım bu hatayı birşey bulursam yazarım. Yazmadiysam bulamamişımdır. Fitgril aşırı sıkıştırdığı için böyle şeyler olabiliyor.
İsterseniz dodi repack deneyin. Bu arada .site den indirdiniz değil mi? İkiside orjinal site.

- Hocam şimdi aklıma geldi Güvenli mod da dener misiniz? Bazıları öyle yapıyordu.
onu da denedim :((

yok ya kendi sitesinden indirmedim bilinen torrent oyunları indirilen bi site var ordan indirdim

onu da denedim :((
Torrent dosyasından mi indirdiniz Drive dan mı?
Hocam o sitelerin güvenilir olmadigini söylüyorlar ama alakası olabilir mi?
İndirdiğiniz yerde yorumlar kısmına bakar mısınız başka yaşayan var mı? Büyük ihtimal dosya sıkıntılı.

Torrent dosyasından mi indirdiniz Drive dan mı?
Hocam o sitelerin güvenilir olmadigini söylüyorlar ama alakası olabilir mi?
torrent olarak indirdim fakat hitmandan önce sniper ghost warriors contract 2 indirdim sıkıntısız kurdum herhalde dosyada mı sıkıntı var bilemedim daha öncede oyun kurdum anlamadım vallahi

torrent olarak indirdim fakat hitmandan önce sniper ghost warriors contract 2 indirdim sıkıntısız kurdum herhalde dosyada mı sıkıntı var bilemedim daha öncede oyun kurdum anlamadım vallahi
Aynı fitgirl mü o da. Bence fitgirl kendi orjiinal sitesinden veya dodi repack denenilebilir.
İkisinde de Hitman 2 Gold edition var galiba.

Torrent ve Direkt indirme farketmeksizin repack, korsan oyun indirirken Defender'ı kapatın. Defender dosyaları silebiliyor ve o DLL atma yöntemi hiçbir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı