Herkese merhaba. ISDone.dll hatası alıyorum kurulumlarda çözmeye çalıştım, ISDone.dll'yi doğru yere atıyorum CMD'de kodlar hata veriyor. Yardım edin. 5-6 siteden denedim olmuyor, CMD hata veriyor. Dosyayı doğru yere attım.
Herkese merhaba. ISDone.dll hatası alıyorum kurulumlarda çözmeye çalıştım, ISDone.dll'yi doğru yere atıyorum CMD'de kodlar hata veriyor. Yardım edin. 5-6 siteden denedim olmuyor, CMD hata veriyor. Dosyayı doğru yere attım.
Hangi uygulamayı açarken veya kurarken bu hatayı alıyorsunuz?
Oyunlar orijinal mi? Orijinal oyunlarda kurma gibi bir durum yok sadece indirmeniz yeterli oluyor.GTA 5, Call of Duty WW2, Assassin's Creed 3 kurulumunda.
Oyunlar orijinal mi? Orijinal oyunlarda kurma gibi bir durum yok sadece indirmeniz yeterli oluyor.
CMD'de çözüm için kodları giriyom ( DLL yeni kayıt vs. kodları ) hata alıyorum.
Oyunlar orijinal değil.
5 6 arkadaşımın bilgisayarında denedik sorunsuz çalıştıMaalesef korsan oyuna destek yok, ama şunu söyleyeyim bilgisayarınızda DLL falan eksik değil indirdiğiniz korsan oyun yüklenemeyecek şekilde tasarlanmış. Size DLL eksik şeklinde hata verip virüslü DLL dosyalarını manuel olarak atmanızı istiyor olabilir. O siteyi daha kullanmamanızı tavsiye ederim. Ve temiz bir format
Hangi siteyi belirttiğinizi biliyorum hocam PC'niz ne kadar iyi olursa olsun bazı oyunlar hatasız yüklense de -ki her oyunu bilerek böyle yapmıyorlar- diğerlerinin yüklenme şansı yok. Başka bir kaynaktan indirmiştir orasını bilemem. Ama hiçbir türlüsünü tavsiye etmiyoruz, destek vermiyoruz.5 6 arkadaşımın bilgisayarında denedik sorunsuz çalıştı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.