ISDone.dll hatası

ali1w2we

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. ISDone.dll hatası alıyorum kurulumlarda çözmeye çalıştım, ISDone.dll'yi doğru yere atıyorum CMD'de kodlar hata veriyor. Yardım edin. 5-6 siteden denedim olmuyor, CMD hata veriyor. Dosyayı doğru yere attım.

Dosya Ekleri

• wgrecr.PNG
    wgrecr.PNG
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    73,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekranıntısı.PNG
    Ekranıntısı.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 58
Herkese merhaba. ISDone.dll hatası alıyorum kurulumlarda çözmeye çalıştım, ISDone.dll'yi doğru yere atıyorum CMD'de kodlar hata veriyor. Yardım edin. 5-6 siteden denedim olmuyor, CMD hata veriyor. Dosyayı doğru yere attım.

Bu hatayı neden alıyorsunuz veya çözdüyseniz çözdüğünüzü belirtir misiniz?

CMD'de çözüm için kodları giriyom ( DLL yeni kayıt vs. kodları ) hata alıyorum.
Oyunlar orijinal değil.

Maalesef korsan oyuna destek yok, ama şunu söyleyeyim bilgisayarınızda DLL falan eksik değil indirdiğiniz korsan oyun yüklenemeyecek şekilde tasarlanmış. Size DLL eksik şeklinde hata verip virüslü DLL dosyalarını manuel olarak atmanızı istiyor olabilir. O siteyi daha kullanmamanızı tavsiye ederim. Ve temiz bir format..

Maalesef korsan oyuna destek yok, ama şunu söyleyeyim bilgisayarınızda DLL falan eksik değil indirdiğiniz korsan oyun yüklenemeyecek şekilde tasarlanmış. Size DLL eksik şeklinde hata verip virüslü DLL dosyalarını manuel olarak atmanızı istiyor olabilir. O siteyi daha kullanmamanızı tavsiye ederim. Ve temiz bir format
5 6 arkadaşımın bilgisayarında denedik sorunsuz çalıştı

5 6 arkadaşımın bilgisayarında denedik sorunsuz çalıştı
Hangi siteyi belirttiğinizi biliyorum hocam PC'niz ne kadar iyi olursa olsun bazı oyunlar hatasız yüklense de -ki her oyunu bilerek böyle yapmıyorlar- diğerlerinin yüklenme şansı yok. Başka bir kaynaktan indirmiştir orasını bilemem. Ama hiçbir türlüsünü tavsiye etmiyoruz, destek vermiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı