ISDone.dll hatası

Hangi siteyi belirttiğinizi biliyorum hocam pc'niz ne kadar iyi olursa olsun bazı oyunlar hatasız yüklense de -ki her oyunu bilerek böyle yapmıyorlar- diğerlerinin yüklenme şansı yok. Başka bir kaynaktan indirmiştir orasını bilemem. Ama hiçbir türlüsünü tavsiye etmiyoruz, destek vermiyoruz.

Aynı dosya bendeki oyun dosyasını ona harddisk ile vardim bendeki ile aynı dosya.

Epic Games'te verilen bedava GTA 5'i indirebilirsiniz. Böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız. Ayrıca korsana destek yok! 😡

Bizim evde internet yok zaten indirdiğim oyunları zar zor bizim komşunun internetinden indirdim adam bize kullanmamıza izin verdi internet hızı 100 KB - 50 KB.

Bir repack'i sorunsuz kurduktan sonra aynı repack'i tekrar kurduğumda bile yaşadığım bir sorun. ISDone.dll hatası bu sebeple en sevmediğim hatadır.

Destek yok denildiği gibi fakat genel bir öneride bulunayım: Herhangi bir .dll dosyasının eksik olması durumunda Google'dan ilgili .dll'yi indirmek yerine o .dll dosyasının bulunduğu kütüphaneleri bilgisayarınıza kurun.

İzlediğiniz yöntem o kadar yanlış ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı