Serkan061 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 Merhabalar. Görseldeki sorun ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20210927_151011.jpg 132,1 KB · Görüntüleme: 317
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Eylül 2021 #2 Hangi oyun ise orijinal alın Detaylı bilgi lazımsa: Arşiv dosyası bozuk diyor... Dosya gerçekten bozuk olabilir. RAM arızası olabilir, depolama arızası olabilir vs. vs... Artı 0 Eksi
Hangi oyun ise orijinal alın Detaylı bilgi lazımsa: Arşiv dosyası bozuk diyor... Dosya gerçekten bozuk olabilir. RAM arızası olabilir, depolama arızası olabilir vs. vs...
KS KS Serkan061 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Hangi oyun ise orijinal alın Genişletmek için tıkla... Konu hakkında yardım istedim. Akıl istemiyorum sağ ol. Artı -1 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hangi oyun ise orijinal alın Genişletmek için tıkla... Konu hakkında yardım istedim. Akıl istemiyorum sağ ol.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Eylül 2021 #4 O zaman kuralları okuyarak başlayabiliirsin. Kolay gelsin Artı 1 Eksi
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #5 Recep Baltaş dedi: O zaman kuralları okuyarak başlayabiliirsin. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Sana hayranım reis. İzindeyiz devam et. Ve katılıyorum, orijinal alması gerek Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: O zaman kuralları okuyarak başlayabiliirsin. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Sana hayranım reis. İzindeyiz devam et. Ve katılıyorum, orijinal alması gerek
KS KS Serkan061 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #6 Recep Baltaş dedi: O zaman kuralları okuyarak başlayabiliirsin. Kolay gels Genişletmek için tıkla... Aklını kendıne sakla hala akıl veriyosun. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: O zaman kuralları okuyarak başlayabiliirsin. Kolay gels Genişletmek için tıkla... Aklını kendıne sakla hala akıl veriyosun.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #7 Serkan061 dedi: Aklını kendıne sakla hala akıl veriyosun. Genişletmek için tıkla... Sitenin yöneticisi ile konuştuğunu dikkate alarak konuş. Ve kural 19 gereği korsana desteğimiz yok. Artı 0 Eksi
Serkan061 dedi: Aklını kendıne sakla hala akıl veriyosun. Genişletmek için tıkla... Sitenin yöneticisi ile konuştuğunu dikkate alarak konuş. Ve kural 19 gereği korsana desteğimiz yok.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Eylül 2021 #8 Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte Artı 4 Eksi
Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #9 Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte Genişletmek için tıkla... Reis bir kere cevap versen her şey düzelecek gibi sanki. Gizliden gizliden izlemekten bıktım artık cevap bekliyorum Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte Genişletmek için tıkla... Reis bir kere cevap versen her şey düzelecek gibi sanki. Gizliden gizliden izlemekten bıktım artık cevap bekliyorum
KS KS Serkan061 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #10 Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte Genişletmek için tıkla... Bravo sana. Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstts. Genişletmek için tıkla... Sen çıkar o zaman. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstte Genişletmek için tıkla... Bravo sana. Recep Baltaş dedi: Veririm. Buranın kurucularından biriyim ve koyduğum bazı kurallar var. Uymakta zorlanıyorsan çıkış butonu sağ üstts. Genişletmek için tıkla... Sen çıkar o zaman.