ISDone.DLL Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Reavak

Hectopat
Daha fazla  
RyiSb6J.png

Benim Samsung laptopumun HDD'sinde sorun vardı o yüzden değiştirttim bu nedenle içindeki herşey gitti OS filan bende yeniden kurdum ,ilk defa kendi başıma format atıyorum, driverleri filan aradım buldum yükledim hepsinin tam olduğunu düşünüyorum. En sondada oynamak istediğim oyunları indiriyordum. Dragon Age: Inquisition indirdim kaç saatte indi artık hatırlamıyorum tam oyunu kurucam ISDone.dll ve Unarc.dll hatası verdi bende internette aradım hatayı Dll dosyalarını yükledim gerekli yerlere attım benim işletim sistemim 64 bit olduğu için SystemWOW64'e ve System32 ye attım çoğu site böyle söylüyordu bazılarıda sırf System64'e atın filan diyordu. Ben en az 6-7 kere denedim başka yerlerden indirdim dll leri ama hiç işe yaramadı. DLLSuit ve Dll-files Fixer kullandım işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor diğer birkaç oyunumdada dll dosyaları hata vermişti ama onları yüklemeyi başardım her indirdiğim oyunda böyle dll hatası mı vericek bunları nasıl temin edebilirim Directx11 filan kurdum (alakası var mı bilmiyorum) o kadar. Oyun için başka gerekli programlar indirmem gerekiyor mu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Elle DLL dosyası indirip atmayın, indirilen DLL dosyalarının çoğu sistemiz ile uyumsuzdur. Bu yüzden DLL dosyalarının barındığı program kütüphanesini indirin. Dependency Walker ile eksik DLL dosyalarını tespit edebilirsiniz.
  2. Windows 7'ye teknik destek sağlamıyoruz. Windows 8.1 kurduktan sonra hata alırsanız konuda belirtin.
  3. Korsan oyuna da destek sağlamıyoruz. Oyunu orijinal temin ettiğinizden emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı