İşe başlamak

Nickha

Kilopat
Daha fazla  
Lise 1'de sabah 7 de gidip öğlen 1'de çıkıyorum, şimdi çıraklık lisesine geçtim sabah 6 da uyanıp akşam 6 da evde oluyorum. Cuma günü okula gidiyorum ve cumartesi saat 2 de çıkıyorum. Dışarı çıkmaya zamanım kalmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım sonu güzel biter.
Biter biter. Üniversiteye gidip sonra işsizlikle boğuşmaktan kat kat iyi. Arkadaşların boş boş dolanırken sen işini kurmuş bile olabilirsin. Kendi işinin patronu haline geldiğinde bundan daha iyisi yoktur. Yılma.

Erken başlamışsınız çıraklığa. O yüzden yorucu olabilir sizin için çünkü daha çocuksun tahminimce.
Sabahtan akşama kadar okula gidip üstüne dershane ve özel ders ile gece 12'ye kadar çalışan manyakları gördükten sonra bu arkadaşın okul+iş yapması gözüme masum görünüyor. En azından yarış atı değil. Elde edebileceği bir mesleği ve gelecekte kendi de kurabileceği bir işi var. Saygı duyuyorum.

Sabahtan akşama kadar okula gidip üstüne dershane ve özel ders ile gece 12'ye kadar çalışan manyakları gördükten sonra bu arkadaşın okul+iş yapması gözüme masum görünüyor. En azından yarış atı değil. Elde edebileceği bir mesleği ve gelecekte kendi de kurabileceği bir işi var. Saygı duyuyorum.
Benimde öyle bir arkadaşım var ama gece 12 ye kadar ders çalışmak yerine bizle takılıyor. Okul+iş en yorucu kısmı fakat Okul ayrı iş ayrı gün olunca hiç sıkıntı yaşamaz. Benim demek istediğim şey ise daha çocuk ve çocukluk dönemini çıraklığa harcaması. En azından 16 yaşında başlasaydı iyi olabilirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı