İşe giderken yemek olarak ne götürülebilir?

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Arkadaşlar, yemek parası maaş ile beraber verildiği için yemek parasını çok minimum tutmak istiyorum. Aylık yemeğe giderim, 500 lira gibi bir rakam olsun istiyorum. Sizce ne yapıp götürebilirim iş yerine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Salam ekmek. Sandviç tarzı hazirlayabilirsin.

Ekmek patates, içine domateste koyarsınız.

Salçalı ekmek aç bitir gibi şeyler olabilir.

Teşekkürler eğer daha ekonomik bir şey olmazsa bunları deneyeceğim.

500 liraya aç bitir salamdansa soğan ekmek daha iyi bir seçenek olur bence.

Restorandan yemek söylemeyeceğim yanlış anlıyorsunuz hocam. Ev alışverişi gibi malzemeleri alıp kendim yapacağım.

Teşekkürler eğer daha ekonomik bir şey olmazsa bunları deneyeceğim.

Restorandan yemek söylemeyeceğim yanlış anlıyorsunuz hocam. Ev alışverişi gibi malzemeleri alıp kendim yapacağım.

Ekmek arası bir şeyler yapabilirsiniz ya da bir sefer tası alıp evde ne yiyorsanız onu götüreceksiniz.

Arkadaşlar, yemek parası maaş ile beraber verildiği için yemek parasını çok minimum tutmak istiyorum. Aylık yemeğe giderim, 500 lira gibi bir rakam olsun istiyorum. Sizce ne yapıp götürebilirim iş yerine?

Sarelle arası çörek, somun ekmek arası patates kızartması ketçap, somun ekmek arası domates peynir margarin, yağlı ekmek, çörek.

Sarelle arası çörek, somun ekmek arası patates kızartması ketçap, somun ekmek arası domates peynir margarin, yağlı ekmek, çörek.

Hocam cidden ekmek arası patates kızartması tasarruflu olur yağı zaten her kızartmada tekrar kullansa alacağı tek patates ve ekmek oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı