İşe girip nasıl bir bilgisayar toplanılabilir?

Sisteminizin o kadar etmez diye düşünüyorum yanlış bilgi vermeyin konu sahibine fiyatlar konusunda.

2060'lı PC nasıl 16 17 k etsin o zamanın piyasasıyla şuanın piyasası çok farklı şu an 12 13kya 6600 ya da 3060 var.

Kanka monitör ile beraber satacağım ben satarsan ayrıca kasadır vb içindeki başka bileşenleri saymadım fazla hatırlamıyorum şimdi neyse boş ver kanka.

Sisteminizin o kadar etmez diye düşünüyorum yanlış bilgi vermeyin konu sahibine fiyatlar konusunda.

Kanka güncel fiyatlara baktım daha geçen gün parçaları tek tek farklı sitelerden hesap makinesinden topladım hepsini 16 17 k arasında bir şey çıktı ama o siteler kazıkçıdır belki tam bilmiyorum.

Kanka güncel fiyatlara baktım daha geçen gün parçaları tek tek farklı sitelerden hesap makinesinden topladım hepsini 16 17 k arasında bir şey çıktı ama o siteler kazıkçıdır belki tam bilmiyorum.

O siteler genelde kazıkçı oluyor yanlış yerleri referans almayın hazır sistem içinde çok daha ucuza alınabilir.

O siteler genelde kazıkçı oluyor yanlış yerleri referans almayın hazır sistem içinde çok daha ucuza alınabilir.

Kanka bir YouTuber var sistemi o toplamıştı zamanında hazır bu şimdi link falan atmıyım yasak falan olabilir neyse ben geçen yaz aldım bunu inceheaaptan 12 13 falan o aralıklarda oyun falan oynuyordum ama şimdi fiyatlar artı ya dolar 19 TL'ye yansıyor tabii fiyatlar artı ama yanlış fiyat belirtmiş olabilirim sitelerdede stok azalınca mı artık ne oluyorsa ekran kartına misal 4 site baktım 5800'e de gördüm 8900'e de 7000'e de bunlar ne böyle harbi ben anlamadım neyse iyi geceler hocam.

A1 ehliyet al kurye ol.
Yeni uyandım tüm yorumları okudum, birbirinden farklı öneriler vardı da en çok bunu merak ettim. 16 yaşında A1 ehliyet alabiliyor muyuz cidden?
Bunu ben de düşünüyordum ama ne kadar parası olduğunu bilmiyordum. Aylık 7k alsam 21k üstüne pc yi satsam 24k ya mis gibi toplarım. Ama umarım hayal olarak kalmaz...

Yeni uyandım tüm yorumları okudum, birbirinden farklı öneriler vardı da en çok bunu merak ettim. 16 yaşında A1 ehliyet alabiliyor muyuz cidden?
Evet 16 yaşında A1 ehliyet alabilirsiniz.

Benim önerim bahşiş toplayabileceginiz bir işe girmeniz cunku öyle olunca hem maaş aliyosunuz hemde bahşiş topluyosunuz.

Evet 16 yaşında A1 ehliyet alabilirsiniz.

Benim önerim bahşiş toplayabileceginiz bir işe girmeniz cunku öyle olunca hem maaş aliyosunuz hemde bahşiş topluyosunuz.
A1 ehliyetle hangi araçlar kullanılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…