İsekai anime önerisi

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba isekai anime önerir misiniz? Re: Zero tarzı olmasın karakter ya zaman içinde güçlensin ya da zaten güçlü olsun klişe olması önemli değil. Zaten anime izlemeye yeni başladım sayılır. İsekai de sevdiğim bir konsept yaklaşık 20-25 tane isekai anime izledim bu zamana kadar.

Dur tahmin edeyim Re:Zero da MC'nin saçma verdiği kararlardan dolayı sinir olup bıraktın ben gibi.
isekai seven biri olarak her yerde en iyi isekai re:zero dedikleri için büyük bir heycan ile başladım karakterin güçsüz olması acı çekmesi hepsine eyw da karakterde aynı zamanda zeka geriliği var insanlar nasıl seviyor cidden anlam veremedim açıkcası övenler acı çekiyor yaşadıklırı zorluklar falan demiş de hikaye desen 1.sezon için sezon başında kendisine ufak bir yardım eden kızın peşinden koşan bir karakterin saçma sapan hareketlerini 1 sezon boyunca izleyip karakterin 0 gelişimini sevmeyi ve bu hikaye ve bu karakter varken saçma duygusal sahnelerde duygulanmamız bekleniyor... Re:Zero'ya karşı büyük bir kinim var özellikle kitlesi yüzünden :D

Açıkçası re:zero'yu anlat deseler şahan gökbakar'ın stanley kubrick filmi çekmeye çalışması diye özetlerim.

[isekai seven biri olarak her yerde en iyi isekai re:zero dedikleri için büyük bir heycan ile başladım karakterin güçsüz olması acı çekmesi hepsine eyw da karakterde aynı zamanda zeka geriliği var insanlar nasıl seviyor cidden anlam veremedim açıkcası övenler acı çekiyor yaşadıklırı zorluklar falan demiş de hikaye desen 1.sezon için sezon başında kendisine ufak bir yardım eden kızın peşinden koşan bir karakterin saçma sapan hareketlerini 1 sezon boyunca izleyip karakterin 0 gelişimini sevmeyi ve bu hikaye ve bu karakter varken saçma duygusal sahnelerde duygulanmamız bekleniyor... Re:Zero'ya karşı büyük bir kinim var özellikle kitlesi yüzünden :D
Bende hevesle oturdum 1. sezonun sonuna zor katlandım. Yani her şeyi değiştirebilecek bir güce sahipsin tek ihtiyacın olan şey azıcık kafa ama bunda da o yok. Saçma saçma kararlar veriyor sonra yok şu öldü yok bu öldü diye 2 3 bölüm tribe giriyor boş DRAM yapıyor ulan git geçmişe düzelt ben mi gideyim düzelteyim. Bir de 5-6 bölüm hiçbir şeyi yapamıyorum çözemiyorum ben bir kafasızım dedikten sonra bir anda sorunları çözüyor ve nasıl çözdüğü de biz izleyiciye aktarılmıyor sanki gökten vahiy iniyor.

Bende hevesle oturdum 1. sezonun sonuna zor katlandım. Yani her şeyi değiştirebilecek bir güce sahipsin tek ihtiyacın olan şey azıcık kafa ama bunda da o yok. Saçma saçma kararlar veriyor sonra yok şu öldü yok bu öldü diye 2 3 bölüm tribe giriyor boş DRAM yapıyor ulan git geçmişe düzelt ben mi gideyim düzelteyim. Bir de 5-6 bölüm hiçbir şeyi yapamıyorum çözemiyorum ben bir kafasızım dedikten sonra bir anda sorunları çözüyor ve nasıl çözdüğü de biz izleyiciye aktarılmıyor sanki gökten vahiy iniyor.

Kesinlikle sevmediğim olaylardan biride bu karakter gelişimi 0 dememin sebebi de bu adam rastgele tuşlara basarak bölüm geçiyor 1. bölümde ki karakter ile 1.sezon sonunda ki karakter arasında ki fark 0 gerçekten :D

Kesinlikle sevmediğim olaylardan biride bu karakter gelişimi 0 dememin sebebi de bu adam rastgele tuşlara basarak bölüm geçiyor 1. bölümde ki karakter ile 1.sezon sonunda ki karakter arasında ki fark 0 gerçekten :D
Ana karakterin illa güçlü olması şart değil en azından zekasıyla bir şeyler yapmalı ama kendisi tam bir sığır olduğu için pek mümkün değil.

İkiniz de birbirinizin yanlış bilgilerini onaylıyorsunuz. Objektif bir şekilde hatalı olduğunuzu kanıtlardım ama niye uğraşayım?

Dostum, Re:Zero sadece en iyi isekai değil, diğer tüm isekailer çöp. Re:Zero'yu eleştirip başka isekaileri seviyorsan, senin zevkinde ciddi bir sorun vardır. Şahan Gökbakar örneğini vermişsin; izlediğin o 25 isekai animenin hepsi Recep İvedik'ten bile çok daha kötü eserler.

Re:Zero, 28 tane ödül kazanmış, diğer tüm isekailerin toplamından fazla başarıya imza atmış bir şaheserdir. Üzerindeki detayların derinliğini herkes kavrayamaz.

Sen çocukları eğlendiren overpowered MC animelerini izlemeye devam edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkiniz de birbirinizin yanlış bilgilerini onaylıyorsunuz. Objektif bir şekilde hatalı olduğunuzu kanıtlardım ama niye uğraşayım?

Dostum, re: Zero sadece en iyi isekai değil, diğer tüm isekailer çöp. Re: Zero'yu eleştirip başka isekaileri seviyorsan, senin zevkinde ciddi bir sorun vardır. Şahan gökbakar örneğini vermişsin; izlediğin o 25 isekai animenin hepsi Recep Ivedik'ten bile çok daha kötü eserler.

Re: Zero, 28 tane ödül kazanmış, diğer tüm isekailerin toplamından fazla başarıya imza atmış bir şaheserdir. Üzerindeki detayların derinliğini herkes kavrayamaz.

Sen çocukları eğlendiren overpowered MC animelerini izlemeye devam edebilirsin.

Yorumundan anladığım kadarı ile ya yaşın küçük ya da sende okuduğunu anlama ve cehalet dediğimiz problemler var re: Zero en iyi Isekai'dir diğer isekailer çöptür yorumunu görmek bile yetiyor fakat şahan gökbakar örneğini anlayacak kapasitede değilsin belli ki çünkü burada ki olay animenin Recep ivedik olması değil şahan gökbakarın bir a clockwork orange veya the shining vs. Çekmeye çalışmaması fakat re: Zero yapımcıları yapmaya çalıştıkları şeyi yapamıyorlar bir diğer konu zevkim, izlediğim animeler ve re: Zero'nun anlattıklarını anlamacak kapasitede olduğumu söylemişsin evet anime izlemeye yeni başladım bundan önce çok küçük yaştan beri sayısız film dizi animasyon olarak eser izleyip kendimi sinefil olarak gören biriyim konu felsefe veya psikoloji gibi konular ve anlattıkları ise Discord hesabımı vereyim izlediğim sanatsal ve felsefi filmler üzerine konuşalım bakarız ne tür eserler izlemişsin de izlediğin bir Japon çizgidizisi üzerinden insanların zevkini ve kapasitesini küçük görebilecek biri misin görmüş oluruz.

Yorumundan anladığım kadarı ile ya yaşın küçük ya da sende okuduğunu anlama ve cehalet dediğimiz problemler var re: Zero en iyi Isekai'dir diğer isekailer çöptür yorumunu görmek bile yetiyor fakat şahan gökbakar örneğini anlayacak kapasitede değilsin belli ki çünkü burada ki olay animenin Recep ivedik olması değil şahan gökbakarın bir a clockwork orange veya the shining vs. Çekmeye çalışmaması fakat re: Zero yapımcıları yapmaya çalıştıkları şeyi yapamıyorlar bir diğer konu zevkim, izlediğim animeler ve re: Zero'nun anlattıklarını anlamacak kapasitede olduğumu söylemişsin evet anime izlemeye yeni başladım bundan önce çok küçük yaştan beri sayısız film dizi animasyon olarak eser izleyip kendimi sinefil olarak gören biriyim konu felsefe veya psikoloji gibi konular ve anlattıkları ise Discord hesabımı vereyim izlediğim sanatsal ve felsefi filmler üzerine konuşalım bakarız ne tür eserler izlemişsin de izlediğin bir Japon çizgidizisi üzerinden insanların zevkini ve kapasitesini küçük görebilecek biri misin görmüş oluruz.
25 yaşındayım ama sana cevap vermekle uğraşmayacağım. Subaru karakterinin 1. bölümden beri hiç değişmediğini iddia etmen, seriyi aşırı yüzeysel bir şekilde izlediğinin kanıtı. Ben böyle birine laf anlatamam; kültür seviyen çok düşük.

Attığım videoları izleyebilirsin, anlatmakla uğraşılmaz. Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsan, o 'Japon çizgi dizisinin' 40'tan fazla kitap olan romanını okuyabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı