İsekai anime önerisi

İçimden geçirdiğim fakat yazmaya üşendiğim her şeyi yazmışsın abi 17 yaşındayım re Zero'yu izledikten sonra hayatımda bir daha isekai izleyemedim

Forumlarda şöyle tiplemeler oldukça

Ana karakter dediğin güçlü olcak herkezi dovecek guc Tanrı tarafından verilecek.

Yahu tartıştığım eleman bana Tanrı'nın yanlışlıkla öldürüp özür dilemek için hayvan gibi güçle güzel kızların olduğu dünyaya yollayıp harem+isekai kombosunu yapan animeyi öneren çocuk re Zero'ya kötü diyor derde

Yurt dışında okudum bir dönem buraya gelmeden iyi de bir inglizcem var maltadada eğitim gordum noveli inglizce okuyunca bir kez daha şaheser olduğunu anladım hayata bakışımı değiştirdi resmen.

Tabii harem dövüş ana karaktere herkesin özenmesi onu kıskanması gibi içerik tüketenler re Zero'daki cevheri göremez eline emeğine sağlık baştan sona okudum benimle aynı fikirde olan Türkiye'de biri olduğuna çok sevindim iyi akşamlar.
Ana karakterin güçlü olması gerektiğiyle ilgili hiç bir yorumum da olmadı gerçi.

Ana karakterin güçlü olması gerektiğiyle ilgili hiçbir yorumum da olmadı gerçi.

Benim de olmadı da ben zaten saldım re: Zero fanlarını :D herhangi bir re: Zero fanı ile konuşunca söyledikleri sadece 2 şey var siz aşırı güçlü MC'li isekailer izleyin re: Zero'yu anlamazsınız ve re: Zero çok derin neden çünkü karakterin yaşadığı sorunları ve üzüntüsünü anlatıyor 1. örneğe thorfinn ve guts örneğini veriyorum genelde vinland Saga'nın 2.sezonunda throfinn neredeyse fight atmıyor ama 2.sezonu daha çok seviliyor demek ki yapabilen yapıyormuş :D 2.si içinse zaten her seferinde her şeyin başladığı yere dönebilen bir karakterin sevmemiz için hiçbir neden olmayan hatta nefret etmek için çok nedenimiz olacak yan karakterler için ağlayıp zırlamasına ve çözüm olarak her seferinde başa dönüp rastgele tuşlara basarak bölüm geçe bir karakter benim için izlerken her bölüm neden bu karakter bu kadar salak ben olsam ben bile böyle saçmalıklar yapmaz daha iyi bir iş çıkarırdım dedim ki bu tarz cümleleri hiç kuran biri değilimdir :D novelini okumadım 2. sezonunu izlemedim 1.sezon daha çok seviliyor bildiğim kadarıyla ben izlediğim kısımda ki olaylar için yorum yapıp izlediğim kısma eleştiri yapıyorum diğer arkadaş ile animenin felsefesini derinliğini tartıştık "sahnede ve diyaloglarda saklı olan ve izleyici ile okuyucunun kendi başına birleştirmesi gereken binlerce detayda yatıyor." derinliğinin bu olduğunu söyledi daha tartışmaya gerek duymadım çünkü ben bir yapımın derinliğini bu değil yapımın ve karakterlerin teması/anlatmak istediği/mesajı, karakter gelişimi, duygusal etkisi, karakterin içsel mücadelesi, varoluşsal veya etik iklemler sorular sorması, sorgulatması vs... Buna örnek olarak bir film önereyim 12 angry man hem felsefi olarak hem de genel olarak çok sevdiğim bir filmdir psikoloji bölümünde ders/ödev olarak verilmiş bir filmdir. Re: Zero'da bunların birçoğunun denemesi yapıyor fakat bence kesinlikle beceremiyorlar duygusal etkeni açıkladım zaten biraz önce karakter gelişimini de aynı şekilde karakterin içsel mücadeleside mantıksız çünkü mücadele ettiği şey kendi beceriksizliği ve ben bu sorunu nasıl çözeceğim ama asıl sorun karakterin her şeyin başına dönebilmesi :D bu özellik olmasa duygusal etken içsel mücadele vs. hepsini anlayacağım çünkü karakterin gerçekten kaybedeceği bir şeyler olacak strese girmesi kafayı yemesi normal olacak fakat bu haldeyken kendi kendine deliren saçma bir karakter benim için.

Aslında tartışmaya değer biri ile bu konuları uzun uzun sesli konuşmak isterdim fakat her şeyin başında diğer arkadaşı DC davet ettim fakat teklifime cevap vermedi ve beni tanımamasına rahmen inatla her mesajında kültürsüz, anlamazsın gibi tabirler kullanması tartışmaya değer biri değil benim için ki emin olabilirsiniz re: Zero'dan kat ve kat derin ve felsefi çok fazla dizi/film izledim.

Son düzenleme:
daha tartışmaya gerek duymadım çünkü ben bir yapımın derinliğini bu değil yapımın ve karakterlerin teması/anlatmak istediği/mesajı, karakter gelişimi, duygusal etkisi, karakterin içsel mücadelesi, varoluşsal veya etik iklemler sorular sorması, sorgulatması vs
Bu dediğin her şeyi Re:Zero'dan daha iyi yapan bir anime zaten yok :D Kendimi tekrarlamak istemiyorum git bu videoyu izle gel. Vinland Saga gibi bir manga Re:Zero gibi bir romanın yanında zayıf kalıyor. Hiçbir manga, iyi yazılmış romandan iyi olamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Re:Zero, eşi benzeri olmayan bir fantastik romandır. Eser, modern bir klasik ve başyapıttır. 2012'de yazılmış olmasına rağmen, yüzden fazla seriye ilham kaynağı olmuştur ve onlarca ödül kazanmıştır.

Son düzenleme:
Bu dediğin her şeyi re: Zero'dan daha iyi yapan bir anime zaten yok :D kendimi tekrarlamak istemiyorum git bu videoyu izle gel. Vinland saga gibi bir manga re: Zero gibi bir romanın yanında zayıf kalıyor. Hiçbir manga, iyi yazılmış romandan iyi olamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Re: Zero, eşi benzeri olmayan bir fantastik romandır. Eser, modern bir klasik ve başyapıttır. 2012'de yazılmış olmasına rağmen, yüzden fazla seriye ilham kaynağı olmuştur ve onlarca ödül kazanmıştır.

Anime hakkında konuşuyoruz konu romansa en iyi romanın re: Zero olduğun mu iddia ediyorsun :D eğer öyleyse işler daha çok komikleşir. Ayrıca atığınız videoların hiçbirini izlemiyorum sevmediğim bir anime için yarım saatlik bir video tabii ki izlemicem ben bir sürü neden yazdım re: Zero'nun neden kötü olduğu hakkında siz ise tüm tartışma boyunca 2-3 şey söylediniz re: Zero ödül aldı, en iyi anime re: Zero ve re: Zero çok derin bir anime :D eğer dediklerimin aksi bir şey iddia ediyorsanız yazdığım şeylere cevap verebilirsiniz he eğer konu başarı ise re: Zero myanimelist'de ilk 100'de bile yok kim bilir kaçta IMDb'de ise 57. sırada sizin fikiriniz dışında re: Zero'yu en iyi anime yapan hiçbir şey yok.

Anime hakkında konuşuyoruz konu romansa en iyi romanın re: Zero olduğun mu iddia ediyorsun :D eğer öyleyse işler daha çok komikleşir. Ayrıca atığınız videoların hiçbirini izlemiyorum sevmediğim bir anime için yarım saatlik bir video tabii ki izlemicem ben bir sürü neden yazdım re: Zero'nun neden kötü olduğu hakkında siz ise tüm tartışma boyunca 2-3 şey söylediniz re: Zero ödül aldı, en iyi anime re: Zero ve re: Zero çok derin bir anime :D eğer dediklerimin aksi bir şey iddia ediyorsanız yazdığım şeylere cevap verebilirsiniz he eğer konu başarı ise re: Zero myanimelist'de ilk 100'de bile yok kim bilir kaçta IMDb'de ise 57. sırada sizin fikiriniz dışında re: Zero'yu en iyi anime yapan hiçbir şey yok.

Verdim zaten 2. sayfada? En iyi roman olduğunu iddia etmedim bütün mangalardan iyi dedim, çoğu iyi romanın bütün mangalardan iyi olduğu gibi.

Sevmediğim bir anime için yarım saatlik video izlemem diyorsun ama günlerdir bu konuda seriyi tartışmaya çalışıyorsun.

Seri hakkında 1 tane doğru yorumun yok şimdiye kadar, çoğu Re: Zero haterı gibi kendi kafanda bir seri yaratmışsın ve ona inanıyorsun serinin kendisi öyle değilken.

MyAnimeList'de en ünlü 5 profilden birinin sahibi olarak oradaki mevzuyu istiyorsan detaylı anlatayım veya serinin 3. sezonu geldiğinde ilk 2'de görürsen şaşırma öyle diyeyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı