"isemkitap.com" güvenilir mi?

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  

Bu kitaptan almak istiyorum ama mağazalarda 250TL aşağısında yok. İnternetten bakayım derken çoğu yerde 150TL ve üstü iken.

Bu sitede indirimle beraber 42TL gibi bir fiyata satılıyor. Bu kitabın diğer dersleri içinde aynı olay geçerli ama onlar stokta kalmamışken bunun stoku var. Kapıda ödeme de varmış galiba. Güvenebilir miyim?

Bu kitaptan almak istiyorum ama mağazalarda 250TL aşağısında yok. İnternetten bakayım derken çoğu yerde 150TL ve üstü iken.

Bu sitede indirimle beraber 42TL gibi bir fiyata satılıyor. Bu kitabın diğer dersleri içinde aynı olay geçerli ama onlar stokta kalmamışken bunun stoku var. Kapıda ödeme de varmış galiba. Güvenebilir miyim?
Yüksek ihtimalle 2023 2022 hatta 2021 kitabı olmasının ihtimali var dikkatli olun bana güvenin.

Okyanus almayın soruları gereksiz zor sınavda daha kolay sorular çıkıyor.

Okyanus almayın soruları gereksiz zor sınavda daha kolay sorular çıkıyor.
Hocam biz zoruna hazırlanıyoruz yalnız, kolay olsa bile zor çıkma ihtimaline karşılık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı