İshale ne iyi gelir?

xPoseidon

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Dün akşam serum yemiştim. Halsizliğimden ve ateşten dolayı. İshal şu anda da devam ediyor. Öğlen gibi haşlanmış patates, leblebi, kahve limon yedim. Hala var. Ben mi çok aceleci davranıyorum bilmiyorum. İshal en kısa sürede nasıl geçer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Dün akşam serum yemiştim. Halsizliğimden ve ateşten dolayı. İshal şu anda da devam ediyor. Öğlen gibi haşlanmış patates, leblebi, kahve limon yedim. Hala var. Ben mi çok aceleci davranıyorum bilmiyorum. İshal en kısa sürede nasıl geçer?
Hocam bende serum yedim 5 dakikada bir tuvalete çıkıyordum bence o tür şeyleri boşu boşuna yemeyin zaten serum yemişsiniz hastasınız sadece ishal olsaydınız geçirirdi zaten. Sadece bol bol su için.

Havuç yiyin hocam sindirilmesi zor bir besin ve iyi gelir dozunda yiyin yoksa kabız olabilirsiniz :D

1 tatlı kaşığı türk kahvesi ve içine limon sıkıp tüketebilirsin. Yanına bol su içmeyi de unutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı