Isı borusu işlemciye değmeme sorunu

emircanerzik

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bakır ısı borusu işlemciye değmiyor. Dizüstü bilgisayarımın işlemcisinin termal macununu yeniledim soğutma bloğunu kapatırken vidalardan birisini aşırı sıktım ve vida kırıldı. Parçası içinde kaldı. Vida ise sıkamadığımdan dolayı soğutma bloğu tam temas edemiyor ve ısıyı alamıyor ve işlemci ısınıyor ve fanda anakarttan işlemci ısınıyor komutu aldığı için yüksek devirde dönüp pili çok hızlı bitiriyor. Ne yapmamı önerisiniz? Mobil bir aygıtım olmadığından şu anda fotoğraf atamıyorum, özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça dediğim bir civata ve kendisi içinde kırıldı ve çıkartmayorum civatada yenisini nasıl bulacağımı bilmiyorum ufacık bir civata içinde servis 80 tl para çıkardı kırılan parçayı çıkarabilirim fakat civatayı nereden alacağımı hiç bilmiyorum. Laptopumda çok aşırı bir ısınma söz konusu 45 derecelerde gezen ısı şimdi 85 oldu elle hissedilmiyor ama işlemci ısınıyor ve fanda deli gibi deviri yükseltiyor.

Sadece civata yoksa çok rahat bulabilirsin oturduğun bölgeye yakın sanayi bölgesi veya tamircilerin çoğunlukta oılduğu bir yer varsa gidip parçacıdan bulabilirsin. Yanında numune götürmeyi unutma.

Sadece civata yoksa çok rahat bulabilirsin oturduğun bölgeye yakın sanayi bölgesi veya tamircilerin çoğunlukta oılduğu bir yer varsa gidip parçacıdan bulabilirsin. Yanında numune götürmeyi unutma.

Yorumunuz için teşekkürler fakat civatayı çıkarabilirim dedim ama baya zor derin bir civata derinde kırılmış civatada yay var üstünde öyle bir civatayı nasıl bulucam bilmiyorum sanayi zaten çok yakın 1 km neredeyse ama bulabilirmiyim bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı