13mm alan çapı, sanmıyorum geçeceğini. Aşağıdaki gibi yuvarlak alanın çapı 13mm, dolayısıyla siz dikdörtgen bir alana göre hesaplamalısınız. İçinden geçecek cisim dairesel olsa geçer ancak dairesel olmadığı için daha büyük lazım.13mm geçer mi peki hocam ve evet resimdeki USB portundan bahsediyorum.
13mm alan çapı, sanmıyorum geçeceğini. Aşağıdaki gibi yuvarlak alanın çapı 13mm, dolayısıyla siz dikdörtgen bir alana göre hesaplamalısınız. İçinden geçecek cisim dairesel olsa geçer ancak dairesel olmadığı için daha büyük lazım.
Eki Görüntüle 2007422
Maçtan dolayı geç gördüm mesajı. Muhtemelen yeterli olur. Riske girmemeniz için olabildiğince büyüğüne bakın.
Agam iyi akşamlar. Kusura bakma rahatsız ediyorum akşam akşam ama wechat referansına ihtiyacım var. Mail baceren344@gmail.com Yardım edersen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerMaçtan dolayı geç gördüm mesajı. Muhtemelen yeterli olur. Riske girmemeniz için olabildiğince büyüğüne bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.