Işık sızması normal mi?

lionex35

Centipat
Katılım
17 Temmuz 2024
Mesajlar
454
Çözümler
1
Sağ üstte bir sızma var ancak telefonda daha çok gözüküyor, normalde bu kadar belli olmuyor. IPS ekran monitörüm var sıkıntı yaratır mı?

IMG_20250216_021658.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Benim monitörüm IPS olmasına rağmen OLED ile yarışacak seviyede ışık sızması var, biraz şans işi aynı modelde olsa iki farklı monitörün ışık sızma seviyesi farklı olabiliyor.
 
Normal. Benim monitörüm IPS olmasına rağmen OLED ile yarışacak seviyede ışık sızması var, biraz şans işi aynı modelde olsa iki farklı monitörün ışık sızma seviyesi farklı olabiliyor.
Oledle nasıl yarışabiliyor? Fotoğraf atabilir misin merak ettim.
 
IPS panellerde nedenini anlamadığım "bana kaderimin bir oyunumu bu" dedirtecek cinsten, bazılarında oldukça minimal bazılarında sanki kenarda ikinci bir güneş doğuyormuşçasına insanı deli eden normalleşmiş bir durum.
 
İade edebiliyorsanız iade edin hocam. Şunlara normal demeyi kesmemiz lazım artık. 2013' ten kalma TN panel laptopta olmuyor ama çok daha yeni çıkmış bir monitörde böyle bir sorun oluyorsa hiç de normal karşılanmamalı. Benim de 180 Hz Gigabyte marka IPS bir monitörüm vardı hiç de böyle bir ışık sızması ile karşılaşmamıştım. Teknoloji o kadar gelişti fakat üreticiler fabrikadan böyle ürünlerin çıkıp satılmasını normal karşılıyor komik bir durum. Sizde IPS glow sorunu da var gibi.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı