Işıklı mouse pad yıkanır mı?

mirzaa16

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte A520M K V2 Gigabyte 4060 Eagle OC 8G
Işıklı mouse padim var yıkamayı düşünüyorum. Ama elektrik devreleri zarar görür mü bilmiyorum. Biliyorum kurursa bir şey olmaz ama ya kurumadan içinde su kalırsa diye korkuyorum. Ne yapmam gerek?

Işıklı mouse padim var yıkamayı düşünüyorum. Ama elektrik devreleri zarar görür mü bilmiyorum. Biliyorum kurursa bir şey olmaz ama ya kurumadan içinde su kalırsa diye korkuyorum. Ne yapmam gerek?

Peçeteyi ıslatıp silebilirsiniz, kolonyalı mendille silebilirsiniz veya ıslak mendille silebilirsiniz birkaç tane daha alternatif varken yıkamak saçma olur 🙂

Reis bende de vardi kosede bir yerde kontrolcusu var orayi bir bez vs ile kapat yika ben oyle yaptim.

Islak mendile azıcık Asperox Cif gibi birşey sıkıp silince temizleniyor yıkayıp riske atmaya gerek yok.

Islak mendile azıcık Asperox Cif gibi birşey sıkıp silince temizleniyor yıkayıp riske atmaya gerek yok.
Dostlar biliyorum ama artık tırnağımla kazıdığım zamana altından grilik çıkmaya başladı mendil ile siliyorum ama yeterli olmuyor diye düşünüyordum hepinize teşşekkür ederim saolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı