Merhaba biri bana para atacak ama ismim ve soyismimin görünmesini istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?
Zaten sansürlü olmuyor mu? Ben Papara'dan attığım zaman mesela cafer aksoy ise ca*** ak*** diye görünüyor.
Papara göstermiyor veya Papara no ile atacağından profil ayarlarından ismi gizleme seçeneği var fakat IBAN'da öyle değil. Bankadan bankaya değişmekle birlikte olup adını öğrenebilir. IBAN'dan hesabının hangi bankanın hangi şubesine (il/ilçe) bağlı olduğunu bile bulabilir.zaten sansürlü olmuyor mu? Ben paparadan attığım zaman mesela cafer aksoy ise CA*** AK*** diye görünüyor
Merhaba biri bana para atacak ama ismim ve soyismimin görünmesini istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?
Zaten sansürlü olmuyor mu? Ben Papara'dan attığım zaman mesela cafer aksoy ise ca*** ak*** diye görünüyor.
Bazı bankalarda ad girmeye gerek yok, evet atılabilir. Sansürlü olarak gözüküyor.
Anladım, atıcağım diyip ad soyaddan panelden sorgular diye endişeleniyorsunuz sanırım..Atarken tam isim istiyor.
İş Bankası.Mesela hangileri. Papara IBAN'ıma yollayacak.
Anladım, atacağım deyip ad soyaddan panelden sorgular diye endişeleniyorsunuz sanırım.
Ya öyle şeylik yapan var, ad soyad atıyorsun ortalıktan kayboluyorlar.
İş Bankası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.