VarBişiler
Decipat
Daha fazla
eczanede taşımayıcıyım depo işini zaten biliyorum ama burası bana hiçbirşey katmıyor sadece cv'ye acıbadem de hamallık olarak girecek ki daha önceden Arçelik, koçtaş, Metro market ve modanisa yazmış biriyim (sıralar rastgele)Özel bir kurumda öğretmenim. Stajyer statüsünde girdiğim için 1 sene boyunca 5kmaaş
alacağım. Günde 10-11 saate varan mesai ve ara sıra verilmeyen haftalık 1 gün iznim var.
Asgari ücretli herhangi bir işte çalışabilirim ama CV doldurmak ve tecrübe kazanmak için bir sene katlanıyorum. Eğer yaptığınız iş size bir şey katıyorsa devam edin, yoksa kendinize daha iyi şartları olan bir iş bulun.
knk babamda sıkıntı yok babam sen bilirsin diyor kendi hayatın ne yapacağına sen karar ver diyor annem ve kardeşim karşı çıkıyorBu anne babalar niye milletle kıyas içerisindeler sürekli? İyilik düşünüyorlar ama fazla iyilikde bir yere kadar. Çalışan sensin, senin kararın. Çok fazla çalışıyorsun ve maaşında az gibi. Geç bence.
@Emrecngz dostum çok affedersinde, 5K maaş staj içinde olsa az değil mi? Asgarinin kaçta kaçı oluyor?
Sevdiğin bir işte daha az kazanarak bile olsa çalışmak sevmediğin bir işte çalışmaktan bencede daha iyi. Sevdiğin bir işte sabah kalktığında az kazansan bile en azından o günün nasıl geçeceğini düşünerek işe gidebilirsin ama sevmediğin bir işte sabah kalkamazsın kalksan bile işe giderken ayakların geri geri gider. İşini seviyorsan umarım en yakın zamanda daha çok kazanarak sevdiğin işten devam edersin.Az zaten, bu sektörde yeni başlayan adamı bir süre sömürüyorlar işte. İstesem bugün çıkar markette vs çalışırım hiç değilse sigortam yapılır ama bana bir faydası yok o işin.
Paraya ihtiyacım olmadığı için çok sorun etmedim kabul ettim ama bu dönem sonuna kadar devam ederim en fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.