İsimtescil alan adı hırsızlığı yapıyor

Makaleler
287
Yer
İstanbul
İsimtescil'den domain sorgulatmayın. Sorgulanan domainleri kayıt altına alıp beğendiklerini hemen kendileri alıyorlar. Örnek vermek gerekirse petilan.net gibi kafiyeli bir alan adı sorgulatmıştık zamanında. Alan adı boştaydı. İki gün içinde kendileri aldılar. Tabi bu zihniyet hiçbir işte başarılı olamadığı için o alan adını da batırdılar...

Anlayacağınız isimtescil, sorgulanan her alan adını bakıp, eğer kafiyeliyse ve güzelse kendi alıyor, ya da başkasına önerip satıyor. Uzak durmalı!

Sorgulama yapacaksanız register.com'u tercih edebilirsiniz:

Register Domain Names at Register.com - Business Web Hosting Services and Domain Name Registration Provider

Kesinlikle dibine kadar haklısın kardeş, ilk kez adı geçen bu yerden domain almaya kalktım ve 2 saat içinde 4/5 domain sorguladım şuanda hepsi alınmış! Şüphelenip kısa bi araştırayım dedim yazınızı buldum, şüphe falan kalmadı bu kadar aşağılık bir zihniyet olamaz yazıklar olsun, bu durumu önüme gelen herkese ve konusu gecen her sitede vurgulayacam.

İsimtescil'den domain sorgulatmayın. Sorgulanan domainleri kayıt altına alıp beğendiklerini hemen kendileri alıyorlar. Örnek vermek gerekirse petilan.net gibi kafiyeli bir alan adı sorgulatmıştık zamanında. Alan adı boştaydı. İki gün içinde kendileri aldılar. Tabi bu zihniyet hiçbir işte başarılı olamadığı için o alan adını da batırdılar...

Anlayacağınız isimtescil, sorgulanan her alan adını bakıp, eğer kafiyeliyse ve güzelse kendi alıyor, ya da başkasına önerip satıyor. Uzak durmalı!

Sorgulama yapacaksanız register.com'u tercih edebilirsiniz:

Register Domain Names at Register.com - Business Web Hosting Services and Domain Name Registration Provider

Türkiyeden isim sorgulamak mı :) Directnic'i de öneririm. GooDaddy'i de önermem. Orada da var bu uyanıklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı