Yeager_san
Kilopat
Bilgisayar hava almayan dar bir alanda ise hava alan bir yere koyabilirsiniz.
Kasa camını çıkarmanızı tavsiye ederim.
Hocam kesinlikle yapmayın kasa içindeki hava akışı bozulur ve ayrıca kasa içi tozlanma artar.
Uzay monte sistemler neden kullanılıyor peki açıklar mısınız?
bakmadım ama bakayım haber ederımKasanın ve monitörün ısınması normal.
Bir şey yapmana gerek yok. Önemli olan işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ne durumda?
test etmedımÇok ısınıyor derken kaç derece?
Isıya neden mikrop gözüyle bakıyorsunuz onu anlamadım. Salın bilgisayarı çalışsın. Monitörle aynı odada 10 dakika kalıp havasızlıktan ölmediğin sürece monitöre de bir şey olmaz haliyle.Merhaba, yaz mevsiminde olduğumuz için kasa ve monitör çok ısınıyor. Kasanın ısısını nasıl düşürebilirim? Kasa camı çok ısınmış, kasanın camını yıkayıp silsem bir şey olur mu?
mikrop anlamında demedım ne bıleyım cam yanıyor şuanIsıya neden mikrop gözüyle bakıyorsunuz onu anlamadım. Salın bilgisayarı çalışsın. Monitörle aynı odada 10 dakika kalıp havasızlıktan ölmediğin sürece monitöre de bir şey olmaz haliyle.
Kasanın hava sirkülasyonunda sıkıntı vardır. Önden taze havanın girip arkadan çıkması lazım. Kasadaki fanları kontrol edin.mikrop anlamında demedım ne bıleyım cam yanıyor şuan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.