Isınan bilgisayarda virüs var mıdır?

Maalesef şuan bilgisayara erişimim yok atamam şimdi ama boştayken GPU kullanım oranı 0. Sıcaklık da oyundayken bile 60 civarı geziyordu.

Bu kullanım oranı ile parça içine sinme olasılığı var mı?
Kullanım oranı stabil 60 derece de gayet düşük bir sıcaklık. Sinme olasılığı her virüs için geçerli fakat değerleriniz bu yaz ayında muazzam ötesi. Sanmıyorum virüsün olduğunu.

Kullanım oranı stabil 60 derece de gayet düşük bir sıcaklık. Sinme olasılığı her virüs için geçerli fakat değerleriniz bu yaz ayında muazzam ötesi. Sanmıyorum virüsün olduğunu.
Parçaya sinip sinmediğini nasıl anlarım?

Içinize sinmiyorsa MBAM, kıs, BitDefender ile tarama yapın daha sonra HijackThis konusuna bakın.

Parça içine sinme olasılığı var mı?

BIOS'a giren virüsler vardı ama sizin indirdiğiniz basit bir program için bu söz konusu kesinlikle değil.

Içinize sinmiyorsa MBAM, kıs, BitDefender ile tarama yapın daha sonra HijackThis konusuna bakın.

BIOS'a giren virüsler vardı ama sizin indirdiğiniz basit bir program için bu söz konusu kesinlikle değil.
Hocam offline bir oyun için CheatEngine indirmiştim onun yanında gelmişti virüs. Sanırım virüs adı RsEngineydi CPU kullanıyordu.

Hocam offline bir oyun için Cheat Engine indirmiştim onun yanında gelmişti virüs. Sanırım virüs adı rsengineydi CPU kullanıyordu.

Dediğim gibi basit programlar veya sıradan insanlar için değil o zararlılar.

Taramaları yapalım, raporu paylaşalım, sonuç temizse endişeye gerek yok hocam.

virüs bilgisayarı içinde çoğalarak bilgisayarını zorlar buda ısınmasına sebebe olur bir an önce bilgisayarını formatla

virüs bilgisayarı içinde çoğalarak bilgisayarını zorlar buda ısınmasına sebebe olur bir an önce bilgisayarını formatla
Hocam bilgisayar kendini zorlamıyor gibi

Şimdi eve geldim kullanım oranlarına baktım oranlar bu aralıkta geziyor. CPU 59, GPU ise 45 derece boştayken. Güvenli moddan tarama yaptım virüs bulamadı.

Dosya Ekleri

• kullanimoran.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam bilgisayar kendini zorlamıyor gibi.

Şimdi eve geldim kullanım oranlarına baktım oranlar bu aralıkta geziyor. CPU 59, GPU ise 45 derece boştayken. Güvenli moddan tarama yaptım virüs bulamadı.

Hocam ısılar üzerinden virüs tespiti mümkün değil. Tarama yaptığınız programı belirtin.

İsılara göre bakım zamanı gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…